Moda

Brend Izabel Kovačić lunilou proširio je ponudu modnih komada. I dosta smo zadovoljni...

  • Iako se kalendarski i dalje službeno nalazimo u jeseni, niske temperature govore da je zima pokucala na vrata
  • Potaknuti time, zavirili smo u svoje ormare i izvukli omiljene zimske modne dodatke, a složit ćete s s nama kako je kapa jedan od njih
  • Bez obzira na to koji model najviše voliš nositi, beanie varijanta sigurno se može pronaći u svačijoj kolekciji, a domaći brend lunilou prije nekoliko dana predstavio je svoje modele

Brend lunilou već na prvi pogled lako je prepoznati, a sve zbog jednostavne i nenametljive estetike koja je upotpunjena s finim, kvalitetnim materijalima. Iako lunilou najviše pamtimo po trenirkama u neutralnim i pastelnim bojama, ponuda ovog brenda rapidno se širi, pa su tako na red došle i – beanie kape.

Ove simpatične kapice napravljene su od 100% organskog pamuka, a zasad dolaze u četiri nijanse po cijeni od 50 eura. Prva varijanta ukrašena je LNL natpisom i možeš ju kupiti u prljavo bijeloj boji, bež, sivoj ili crnoj, dok je beanie kapa s lunilou natpisom dostupna u tri nijanse - crnoj, sivoj i prljavo bijeloj. 

 | Autor: lunilou lunilou Foto: lunilou  | Autor: lunilou lunilou Foto: lunilou

Kada govorimo o kombiniranju ovih kapa, mogućnosti je mali milijun. Za početak, jednostavna paleta boja omogućava ti da ove modele s lakoćom prilagodiš osobnom stilu i bez muke uklopiš u zimske modne priče, a suptilan brending će također pomoći kreiranju minimalističkog looka. Naravno, lunilou beanie možeš nositi i kao dodatak vibrantnijim kombinacijama koje vole boje ili igru uzoraka.

 | Autor: lunilou lunilou Foto: lunilou, kapa 50 eura

Kada bismo se morali odlučiti za jednu boju, moramo priznati da bismo baš morali razmisliti jer su nam sve jednako lijepe i praktične, a sastav na čelu s organskim pamukom - dodatno nas potiče na shopping jer garantira da je riječ o udobnim kapama koje neće iritirati tjeme prilikom nošenja.

 | Autor: lunilou lunilou Foto: lunilou

Također, iako ove modele želimo u svojoj kolekciji, tražiš li idealan blagdanski poklon za dragu osobu, a znaš da voli kvalitetne modne dodatke s domaćim potpisom, mislimo da smo ti upravo pomogli s odlukom.

Možda vas zanima Gležnjače na petu kao čarobnim štapićem učinit će odjevnu kombinaciju elegantnijom. Evo 15 odličnih crnih modela Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @izakova

Komentari 0