Moda

Ni ljeto ne može bez trapera: 9 haljina koje će po vrućinama zamijeniti omiljene traperice

  • Ako si veliki fan jeansa, a ipak se ne bi svakodnevno kuhala u trapericama, ovo je tema za tebe 
  • Traper haljine vraćaju nam se svako ljeto, s kratkim ili dugim rukavima, ne tregere i na bretele
  • Pronašli smo 9 zgodnih modela po cijenama od 129 kuna naviše 

Uz silne modele ljetnih haljina, one od jeansa nam uvijek nekako izađu iz vidokruga premda su, obzira na godišnje doba, traper haljine uvijek nosive - zimi uz džemper ili dolčevitu, ljeti preko majice ili bijele košulje ako su na tregere ili pak bez ičega ispod.  Volimo ih kombinirati s tenisicama, japankama, ravnim sandalama, ali i upečatljivim modnim dodacima koji će istaknuti njezinu jednostavnost. Gotovo da nema high street brnda u čijoj ponudi se ne može pronaći ovaj modni klasik pa smo izdvojili traper haljine iz novih kolekcija koje jedva čekaju biti prošetane užurbanim gradskim ulicama.

1. Traper haljina na tregere

Ovog ljeta posebno su popularne i traper haljine na tregere koje su zasigurno obilježile veliki dio tvoga djetinjstva, a ove sezone odlučile su ponovno pokucati na naša vrata i podsjetit nas na te dane. Njih uvijek možeš iskombinirati majicu kratkih ili dugih rukava ili možda košulju. Na noge možeš obuti sandale, tenisice ili možda espadrile. Cijene ovih haljina u trgovinama se kreću od 129,99 kn pa sve do 299,99 kn.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (229,90 kn), Bershka (199,90 kn), Zara (129,90 kn)

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

2. Traper haljina bez rukava s gumbima

Traper haljine bez rukava odlične su za ove vruće ljetne dane, jer je manja mogućnost znojenja. Možemo pronaći one s gumbićima, s džepovima ili pak one s remenom na vezanje. Haljine mogu imati volane, mogu biti A kroja ili pak skroz dugačke. U svakom slučaju izgledaju pristojno i elegantno, a zatvorenije modele bez problema možeš odjenuti i u ured. Vrlo su udobne i lagane bez obzira na to što su od trapera. U trgovinama ih možemo pronaći po cijeni od 199,99 kn do 399,99 kn. 

 | Autor: miss7 miss7 Reserved (199,90 kn), Mango (249,90 kn) , Mango (349,90 kn)

3. Traper haljine s dugim rukavima

Kada malo zahladi imamo (kao prethodnih dana, posebno večeri) odlično rješenje su traper haljine s dugim rukavima! Ovo je model koji prekriva ruke i ramena, a adut ostaju preplanule noge. Kod ovih haljina također možeš otkopčati par gumbića, ako želiš još više zračiti seksepilom. Imaju na sebi džepiće i uski remen, ali i malu kragnicu. Osim s gumbima, možeš pronaći i traper haljinu s cifom. Cijene ovih haljina kreću se od 119,99 kn do 499,99 kn. Mi smo izdvojili one po prihvatljivijim cijenama.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (149,90 kn), Asos (299,99 kn), Orsay (119,90 kn)

 

Photo: miss7

Komentari 0