Moda 11. srpnja 2021.

Neobična kombinacija: spoj ova dva komada ljetna je zamjena za traperice i majicu

Neobična kombinacija ovih dvaju komada ljetna je zamjena za traperice i majicu
Instagram@oljarunjić. Sakoi su prošli možda jednu od najznačajnijih metamorfoza u svijetu mode. Jednom davno bili su rezervirani samo za poslovne sastanke u upravnim odborima, a kasnije su prihvaćeni u najležernijem stilu i od tada ostaju sastavni dio dnevnih kombinacija.
  • Iako smo navikli da je dio strogoga poslovnog stila, sako više nema nikakve veze s formalnostima
  • Ok, crni klasični uvijek je u igri, no ovoga ljeta prilagodio se svim aktualnim trendovima. Cvjetni, svjetlucavi, karirani, žarkih boja... nema stila koji nije uspio reinterpretirati
  • Dakle, casual styling u ljetnim danima uz kratke hlačice možemo zaokružiti “statement” sakoom

Sakoi su prošli možda jednu od najznačajnijih metamorfoza u svijetu mode. Jednom davno bili su rezervirani samo za poslovne sastanke, a kasnije su prihvaćeni u ležernijem stilu i od tada ostaju sastavni dio različitih dnevnih kombinacija. Svestrani su i imaju sposobnost da nadiđu godišnja doba, a posebice sada, dok se nalazimo usred ljeta, sakoi se nose na opuštenij način nego ikad s kratkim hlačicama.

Ide li kraće? Ovako vruće hlačice se ne viđaju na špici svaki dan!

Bez obzira na to jesu li od trapera ili prozračnog i finijeg materijala, vruće hlačice su sa sakoima brzo su postali novi omiljeni modni par. Ali kako savršeno uskladiti sako i kratke hlače? 

Ulična moda: nose se blejzeri jarkih boja Možda vas zanima... Nose se različiti modeli sakoa, ali bitno je da je boja upečatljiva! Dokazale prolaznice Rubrika Moda Moda

Gledajući nekoliko influencerica koji su ove sezone nosile ovaj fantastični dvojac, očito je da je jedan od sigurnih načina da blejzeri i kratke hlače izgledaju elegantno držanje neutralne palete boja - mislimo na crnu, bež i krem. 

Možda vas zanima... Zamolili smo Renatu Sopek da osmisli svoje omiljene outfite za vježbanje, evo kako je odradila taj zadatak Rubrika Moda Moda

Ulična moda Možda vas zanima... Četiri prolaznice su pokazale kako se kratke hlačice mogu isfurati na elegantan način Rubrika Moda Moda

Pronalaženje kombinacije koja ti najbolje odgovara uzet će vremena i malo truda, no kako bismo pomogli da se uskladiš potražili smo diljem Instagrama kombinacije kratkih hlača i sakoa koje smatramo impresivnima. A ako se zaljubiš u bilo koji od tih stilova, onda možeš slobodno nastaviti s provjerenom kupnjom komada. Evo ponude iz naših trgovina:

 | Autor: Pr Pr S lijeva na desno Mango sako (199,90 kuna) hlačice (129, 90 kuna); Zara sako (299, 90 kuna) hlačice (199, 90 kuna); Zara sako (299, 90 kuna) hlačice (149, 90 kuna)

Komentari 0