Moda

Napravite sami: Jeftini modni dodatak dostojan crvenog tepiha

Ponekad i zvijezde skupocjeni nakit i modne dodatke odluče zamijeniti puno jeftinijom, a jednako efektnom alternativom

Veliki događaji koji na crvenom tepihu okupe najveća hollywoodska imena, uvijek su prepuni zapanjujućih modnih trenutaka, a osim za one koji si mogu priuštiti Chanelovu haljinu ili Gucci po mjeri, to i nije baš idealno mjesto za pronalazak stilske inspiracije. No na posljednjim Zlatnim Globusima u moru raskošnih outfita i skupocjenog nakita, primijetili smo jedan jeftini trend kojeg lako možete kopirati.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Sienna Miller blistala je u bijeloj Michael Kors haljini, a svoju jednostavnu frizuru ukrasila je jeftinim, ali jako efektnim dodatkom, kojeg je Michelle Williams svezala oko vrata. Ovaj modni dodatak dostojan crvenog tepiha u trgovinama košta desetak kuna, a radi se o najjednostavnijoj crnoj vrpci.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Glumice su je pretvorile u "chokericu" i ukras za kosu, jednostavno svezavši ju u mašnu, a isto možete ponoviti i vi već danas. Sigurno već i kod kuće imate nekoliko ukrasnih vrpca s darova koje ste dobili za Božić, a osim crne, nitko vam ne brani da svoj modni dodatak napravite i u nekoj drugoj boji.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0