Moda

Nakon dugog čekanja, stigao nam je 'Under the Sun': napokon možemo kupiti haljinicu na smokve kakvu ima Stazi

  • Nakon dugog iščekivanja da napokon možemo kupiti preslatke haljine i drugi komade koje Anastazija Makjanić već neko vrijeme pokazuje na svom Instagramu, čekanju je došao kraj
  • Naime, njen je brend Under the Sun ugledao svjetlo dana, a mi ne možemo odlučiti što nam je ljepše u cjelokupnoj ponudi
  • Košulje, haljine, bluze, majice i parea s preslatkim smokvama, rajčicama... Ma želimo imati baš sve! 
  • Pročitaj također: Anastazija Makjanić oduševila nas je asimetričnom haljinom zanimljivih boja. Znamo i brend: nije ni skupa

Anastazija Makjanić, trendseterica nepogrešivog, romantičnog, ali opuštenog stila, nedavno je na odmoru u Capriju nosila mini lanenu haljinu sa smokvama za koju su baš svi pitali odakle je. Ubrzo se saznalo da ona dolazi iz radionice Anastazijinog brenda Under the Sun koji je upravo ugledao svjetlo dana, a kojeg smo svi s nestrpljenjem iščekivali. Do te mjere da je, iste sekunde kada je sve pušteno u prodaju, od silne navale pao server online dućana. 

No, isplatilo se čekati na popravak tehničkih problema jer nas je, sve što se trenutno nalazi u ponudi, u potpunosti oduševilo. 

 | Autor: Instagram @stazisweets Instagram @stazisweets Foto: Instagram @underthesun

Prvo što smo, naravno, pohitali vidjeti je izbor haljina. Tu su nas dočekale četiri mini haljine s kratkim balon rukavima, a koje su u potpunosti načinjene od prozračnog lana zbog čega su savršen izbor za vruće ljetne dane. S uzorkom smokava koji je zaludio Anastazijine pratiteljice, imamo dvije haljine. Jednu na preklop koja pri dnu ima preslatki volan te jednu koja u donjem dijelu ima široke falde. 

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, lanena mini haljina sa smokvama (180 eura)

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, lanena mini haljina sa smokvama (170 eura)

Treća haljina nam je također poznata, a radi se o onoj s motivom rajčica koja, baš kao i haljina sa smokvama, na samom dnu ima slatki volan. Posljednja, ali ne i manje važna je ona koja ima prilično sitan uzorak kojim su prikazani tipični detalji koji nas asociraju na rasterećeno ljeto na Mediteranu. Tu su, dakle - crvena Vespa, rajčice, vino, smokve i rakovi, a spominje se i Anastazijin obožavani Hvar na kojemu i živi. 

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, lanena mini haljina s uzorkom (170 eura)

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, lanena mini haljina s rajčicama (180 eura)

Smokve i rajčice nalaze se i na dugim, oversized košuljama od lana koje još dolaze i u dva prugasta modela. Ove modele krase crvene i bijele pruge te zeleno-plavo-bijele pruge koje djeluju kao da su napravljene vodenim bojama. Svaka od njih na rukavu ima otisnut 'Under the Sun' logo. 

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, lanena košulja na pruge (140 eura)

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, lanena košulja na pruge (140 eura)

Od odjevnih komada tu su se još našle i dvije kratke pamučne majice u bijeloj boji. Svaka od njih na sebi ima ili smokve ili rajčice, a još ih krasi i 'fresh and local' natpis te Under the Sun logotip. 

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, bijela pamučna majica (50 eura)

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, bijela pamučna majica (50 eura)

Osim košulja, majici i haljina na koje smo jako dugo čekali, u ponudi još možemo pronaći i dva parea od viskoznog popelina koja su savršena za ljenčarenje na plaži. Jedan dolazi s motivom plavih prugica i ružičastih rakova dok je drugi istog uzorka kao i haljina s mediteranskim motivima. 

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, pareo (60 eura)

 | Autor: Under the Sun Under the Sun Foto: Under the Sun, pareo (60 eura)

Opet ponavljamo kako nam je svaki od ovih komada predivan i djeluje zaista kvalitetno, ali ono što nam se još sviđa kod Under the Sun brenda je i to što se baš svaki odjevni komad proizvodi u Hrvatskoj, točnije u Petrinji, a lan od kojih su izrađeni, dolazi iz Varaždina. Svaka pohvala Anastaziji i njenom timu! 

Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0