Moda

Anastazija Makjanić oduševila nas je asimetričnom haljinom zanimljivih boja. Znamo i brend: nije ni skupa

Influencerica Anastazija Makjanić odavno je poznata po svojim stylish modnim kombinacijama na kojima zaista nikada ne možemo pronaći ikakvu zamjerku. Iznimka nije bio niti posljednji outfit u kojemu se, sa kćerkicom prošetala Hvarom u kojemu, kako nam se čini, već vlada prava ljetna atmosfera. 

Anastazija je, za opušteno jutro na hvarskoj špici, odabrala dugu, pripijenu haljinu na jedno rame iz dućana NA-KD koju posebnom čine njene boje. Naime, na ovoj haljini možemo primijetiti pet toplih i hladnih boja koje se, u ombre efektu, postepeno stapaju jedna s drugom i baš nas neodoljivo podsjećaju na zalazak sunca i duge, ljetne večeri. 

 | Autor: NA-KD NA-KD Foto: NA-KD; Mrežasta maksi haljina na jedno rame (54,95 eura)

Kako bi cjeli outfit bio baš ljetni i lagan, Anastazija se odlučila na jednostavnu obuću, odnosno Hermes natikače modela Oran čija cijena iznosi oko 702 eura, ali se za njih vrlo lako mogu pronaći slični modeli te povoljniji duplići. Vrlo trendi modni dodatak s kojim je upotpunila outfit je Chloe torba od rafije s ručkom i unutrašnjosti od trapera. 

 | Autor: Instagram @stazisweets Instagram @stazisweets Foto: Instagram @stazisweets

Anastazija je cijelu ovu modnu kombinaciju zaokružila s dosta nakita sa zlatnim, bijelim i plavim detaljima, odnosno s nekoliko sitnih narukvica s morskim motivima koje je naredala na lijevu ruku, zlatnim, chunky naušnicama, bisernom ogrlicom te Celine naočalama modela Triomphe koje su pomalo neobičnog, šesterokutnog oblika, a čija cijena iznosi 420 eura. 

Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0