Moda

Slatke smokvice, slatka haljina; Anastazija Makjanić uživa u prekrasnom Capriju i svom uspjehu. Evo o čemu je riječ

Anastazija Makjanić jedna je od žena koja uživa u kombiniranju raznih uzoraka i boja, a posebno zanimanje njezinih pratiteljica izazovu haljine. Iako Anastazija nosi razne high street brendove, često bira komade koji nisu toliko svakodnevni i viđeni, a ispod njezinih fotografija na Instagramu nikada ne nedostaje pitanja gdje je određeni komad kupljen. Jednaku lavinu komentara izazvala je i posljendnja Anastazijina objava, a influencerica se fotografirala na prekrasnom Capriju u mini bijeloj haljini s motivima smokve. 

Bijela mini haljina nezaobilazan je model koji želimo imati u ormaru tijekom ljeta, a posebno je slatka ukrašena motivom voća. Upravo takva je i kratka bijela haljina koju nosi Anastazija, a još nam se više svidjela kada smo otkrili da je riječ o haljini brenda Under the sun koji uskoro kreće u prodaju, a iza njega stoji tko drugi, nego upravo Anastazija. Haljina je oslikana motivima smokve, mnogima omiljenog ljetnog voće, te ima popularne puf rukave koji se nose spušteni te tako otkrivaju vrat, ramena i ključnu kost. Haljina je uska u struku, ali se širi pri dnu te izgleda kao da je izrađena od laganog i prozračnog materijala.

Uz bijelu haljinu, Anastazija je još na profilu brenda Under the sun predstavila jedan komad, a riječ je o oversized košulji na ciklama roze i bijele prugice. Sve što je do sada poznato je kako brend s prodajom kreće 2. srpnja 2024., a još nisu poznate cijene niti količina proizvoda. Ne brini, donijet ćemo sve detalje čim budu objavljeni. 

Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0