Moda
Anastazija Makjanić haljina

Kako dobro izgledaju bijele haljine puf rukava pokazala je Anastazija pa smo pronašli slične

  • Bijele haljine ljetni su must have koji je uvijek dobar izbor kad nismo sigurne što bismo odjenule
  • Prednost jednostavnih bijelih haljina, posebno onih s uzorkom, zna i influencerica Anastazija Makjanić, koja ih je uklopila u nekoliko svojih posljednjih outfita
  • Sve haljine koje je nosila Anastazija imaju i šarmantan dodatak puf rukava, a mi smo pronašle slične modele

Ljetne haljine svih silueta i krojeva posebno su nam dragi odjevni komadi za sve prigode, a influencerica Anastazija Makjanić jedan je specifičan model odabrala za više svojih outfita u posljednjih nekoliko tjedana.

Bijele haljine midi duljine ukrašene sitnim uzorcima cvijeća ili voća i s puf rukavima bile su tako Anastazijin omiljen izbor, a kombinirala ih je s ravnim sandalama s remenom u obliku slova T te torbicama u pastelnim ili bež nijansama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Prvo je nosila maksi haljinu domaćeg brenda Kaviy Couture, čiji ručno rađeni modeli imaju etno detalje. Anastazija je odabrala bijelu haljinu sa žutim naglascima u obliku širokog pojasa na struku, ukrašenog vezom te sitnog uzorka s limunima. Maksi haljina ima zanimljiv prorez na prednjem dijelu koji se može i sakriti zbog elastične suknje te još jedan na leđima, s trakama koje se vežu u mašnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Druga haljina s puf rukavima koju je Anastazija nosila je u plavo-bijeloj kombinaciji boja iz H&M-ove ljetne kolekcije te je trenutno dostupna po sniženoj cijeni od 40,99 eura. Usku haljinu s visokim prorezom na nozi te otvorenim leđima i trakicama na vezanje, Anastazija je nosila s potpuno spuštenim puf rukavima te ju kombinirala s pletenom Longchamp torbicom i ravnim sandalama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Treća kombinacija u kojoj je influencerica uklopila haljinu s puf rukavima odlučila se za stariji model s Asosa od prije nekoliko godina, kojeg krase decentni cvjetni motivi u crvenoj, zelenoj i plavoj boji. Uz haljinu s uzorkom, Anastazija je nosila torbicu u nježnoj ružičastoj nijansi.

U nastavku smo izdvojile deset modela haljina s puf rukavima!

Midi haljine s puf rukavima i decentnim uzorkom

haljina s puf rukavima i uzorkom | Autor: H&M H&M Foto: H&M. haljina s puf rukavima i cvjetnim uzorkom, (sad 19,99 eur)

haljina s puf rukavima i uzorkom | Autor: H&M H&M Foto: H&M. haljina od mješavine lana, (sad 24,99 eur) haljina s puf rukavima i uzorkom | Autor: H&M H&M Foto: H&M. haljina s puf rukavima, (sad 30,99 eur) haljina s puf rukavima i uzorkom | Autor: H&M H&M Foto: H&M. haljina s puf rukavima i cut-out detaljima, (sad 19,99 eur) haljina s puf rukavima i uzorkom | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pamučna haljina s cvijećem, (sad 51,08 eur)

Haljine s puf rukavima u neutralnim i pastelnim nijansama

jednobojna haljina s puf rukavima | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. izvezena haljina s puf rukavima, (79,99 eur) jednobojna haljina s puf rukavima | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando. Gap, midi haljina s puf rukavima, (64,37 eur) jednobojna haljina s puf rukavima | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. pamučna haljina s puf rukavima, (sad 23,22 eur) jednobojna haljina s puf rukavima | Autor: H&M H&M Foto: H&M. pamučna haljina s puf rukavima, (sad 19,99 eur)

jednobojna haljina s puf rukavima | Autor: H&M H&M Foto: H&M. haljina s puf rukavima, (sad 19,99 eur)

Pamela Badžek Možda vas zanima Sofisticiran dnevni outfit Pamela Badžek složila je od high street komada sa trenutačnih sniženja Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0