Moda
maksi haljine s volanima

Maksi haljine s volanima idealan su ljetni izbor za ljubiteljice romantičnog stila

  • Maksi siluete haljina ove su nam ljetne sezone jedne od omiljenih, a posebno kad su u spoju sa ženstvenim volanima
  • Takve romantične modele vole nositi i naše influencerice, a mi smo izdvojile još nekoliko primjera 
  • Jednobojne ili s uzorkom, maksi haljine s volanima prozračne su  i idealan odabir za ljetne mjesece

Lagane i lepršave haljine svih krojeva većini nas su prvi izbor kad biramo modne kombinacije za tople ljetne dane, no posebnu dozu romantičnosti i ženstvenosti imaju maksi haljine s dodatkom ukrasnih volana. 

Maksi silueta naglašava njihovu eleganciju, a ove modele onda možemo uklopiti u kombinacije za dnevne i večernje prigode, s ravnim sandalama, ali i onima s visokom potpeticom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Romantične duge haljine s volanima vole nositi i domaće influencerice, poput Anastazije Makjanić koja je vibrantnu žutu maksi haljinu uparila s ravnim crvenim sandalama s remenom u obliku slova T te bijelom Gucci torbicom. 

Osim žute, velika ljubiteljica vedrih nijansi Anastazija, je nedavno nosila i Barbie pink haljinu s volanima brenda Rat&Boa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Patricia Baradić odlučila se za neutralniju nijansu maksi haljine s volanima, u bijeloj boji i s kratkim rukavima te ju je nosila uz bež pletenu torbicu i upečatljive viseće naušnice. 

smeđe haljine za ljeto Možda vas zanima Ovo je definitivno najelegantnija boja haljina ovog ljeta. Obožavamo! Rubrika Moda Moda

Matea Miljan Rafaj također nosi svijetlu maksi haljinu s volanima te je odabrala model s decentnim uzorkom, dugim rukavima i volanima na struku. Uz maksi haljinu nosila je smeđe ravne sandale. 

Zara kao i uvijek ima odlične modele haljina pa tako i onih maksi duljine s volanima, tri primjera izdvojile smo u nastavku!

maksi haljine s volanima | Autor: Instagram @celiafroman Instagram @celiafroman Foto: Instagram @celiafroman maksi haljine s volanima | Autor: Instagram @betulakbaba Instagram @betulakbaba Foto: Instagram @betulakbaba maksi haljine s volanima | Autor: Instagram @celiafroman Instagram @celiafroman Foto: Instagram @celiafroman

Jelena Petrović Možda vas zanima Odličnu traper haljinu bez naramenica nosi Jelena Petrović. Evo još nekoliko takvih iz dućana... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0