Moda

Nakon čizama s otvorenim prstima, sada su stigle i čizme-sandale. Neobičan model definitivno nije za svakog

Kako opisati čizme-sandale na najbolji način? I sami smo se mučili s odgovorom, ali vjerujemo da ćeš se složiti s nama kad kažemo da je ovaj hibridni model definitivno ulov koji će privlačiti sve poglede. Naime, radi se o modelu iz Zarine najnovije kolekcije koja polako odiše proljetnim ruhom, stoga nas otvorene varijante cipela nisu iznenadile. Međutim, čizme-sandale itekako jesu.

Iako naravno nije riječ o čizmama, već o sandalama na koje je našiven materijal koji asocira na čizmu, ovaj model može proći pod tu kvalifikaciju iako se na službenoj stranici brenda vode kao sandale. Zapravo, kada se prisjetimo, ovakve modele smo već viđali. Brend Miu Miu je jednom prilikom predstavio bijele japanka-čizme koje su izazvale podjelu u svijetu mode, no ipak su bile rado viđen gost brojnih streetstyle kombinacija. Ne sumnjamo da će ista sudbina zapasti i ovaj Zarin model.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (89,95 eura)

Kada je riječ o kombiniranju istog, predlažemo da ove sandale nosiš sa suknjama ili haljinama i to na sljedeći način. Ako je riječ o dnevnim kombinacijama, biraj haljine na preklop koje će naglasiti siluetu tijela, lagani baloner i modne detalje koji najbolje dočaravaju tvoju osobnost. Isto tako, možeš se odlučiti i za boje ili uzorke, ali mi predlažemo da se zadržiš u neutralnom koloritu kako bi pomoću sandala-čizama kreirala chic kombinaciju kao sa stranica modnih časopisa. S druge strane, što se tiče suknji, glasamo za mini „školske“ modele koje upotpuni s jednostavnim puloverima ili košuljama te jaknama A kroja ili ponovno balonerima.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (89,95 eura)

Večernje modne priče vole nešto glamuroznije odabire, pa ove cipele možeš kombinirati s mini slip haljinama ili pak dužim modelima s prorezom. Poigraj se i sa srebrnim upadljivim detaljima, a s naušnicama ili narukvicama sigurno nećeš pogriješiti. 

Možda vas zanima Sjećate li se 'bebika'? Zara u ponudi ima neodoljiv model kojem djevojčica u nama ne može odoljeti Rubrika Moda Moda

Bez obzira na to što su krajnje neobične, ove Zarine cipele su već sad rasprodane u nekim brojevima, a to nam samo govori da je vrijeme za izlazak iz provjerenih stilskih okvira i uživanje u drugačijim kombinacijama za kojima će se okretati baš svi!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (89,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara (89,95 eura)

Photo: Zara

Komentari 0