Moda
Foto: Instagram @leylahajrovic

Nismo ni u nedoumici: Zara torbica za 25 eura ili ona čiju cijenu množimo sa 100

  • Od kada je predstavljena prije nekoliko mjeseci, Loro Piana Pouch bag je postala omiljena torba djevojaka koje vole skupocjene torbe
  • Zbog svog zanimljivog dizajna i još uvijek "prihvatljive" cijene kada su u pitanju torbe brendova koji su i jednakom rangu kao Loro Piana, ne čudi nas njezina popularnost
  • Iznenađeni smo koliko je dugo trebalo nekom high streent brendu da ovakav model torbice uvede u ponudu

Loro Piana, talijanski brend visokokvalitetne odjeće i obuće na tržištu je od 1924. godine, ali najveći procvat je doživio s popularnošću pojma tihi luksuz i sve većim naglaskom na ulaganje u materijale i odmak od mode prožete logom. Brend je poznat po odjeći od najfinijeg kašmira, vune i svile. S obzirom na to da bismo njihov stil najbolje mogli opisati kao klasičan i "low profile", ne čudi nas što im je trebalo malo više vremena da se probiju na sceni jer je posljednjih godina u stilu bilo - što više - to bolje.

Foto: Instagram @laillimirza, Loro Piana Pouch torba u konjak boji | Autor: Instagram @laillimirza Instagram @laillimirza Foto: Instagram @laillimirza, Loro Piana Pouch torba u konjak boji

S odmakom od tog trenda na red su došle i torbice s nevidljivim logom, a Loro Piana pouch torba je upravo jedna od njih. Torba ima oblik luksuznog nesesera za kozmetiku, a može se nositi preko ramena i za dršku na vrhu, ovisno o modelu. Dolazi u raznim materijalima pa tako u modelu od teleće kože, nojeve kože, mješavine kašmira i svile i rafije. Cijene se kreću od 1 .600 eura pa sve do 6.000 eura za torbe od skupljih materijala.

Foto: Loro Piana pouch, crna torba sa zlatnim detaljima u telećoj koži (2100 eura) | Autor: Loro Piana Loro Piana Foto: Loro Piana pouch, crna torba sa zlatnim detaljima u telećoj koži (2100 eura) Foto: Loro Piana pouch, bijela torba u nojevoj koži (5800 eura) | Autor: Loro Piana Loro Piana Foto: Loro Piana pouch, bijela torba u nojevoj koži (5800 eura)

Foto: Loro Piana pouch, torba od mješavine materijala (2500 eura) | Autor: Loro Piana Loro Piana Foto: Loro Piana pouch, torba od mješavine materijala (2500 eura)

Iako je ova torba na društvenim mrežama popularna od kraja ljeta, Zara je predstavila u novoj kolekciji koja je izašla ovaj tjedan. Zarina verzija torbe dolazi u crnoj boji, materijal je teksturirana koža i na sebi ima zlatne detalje. Na jezičcima koji zatvaraju patent Zarina torba ima još male detalje kože, a lanac joj je od metala tj. u zlatnoj boji. Za razliku od Loro Piana modela kojoj je lanac u koži ili materijalu iste boje. 

Foto: Zara, crna torbica sa zlatnim detaljima (25,95 eura) | Autor: zara zara Foto: Zara, crna torbica sa zlatnim detaljima (25,95 eura) Foto: Zara, crna torbica sa zlatnim detaljima (25,95 eura) | Autor: zara zara Foto: Zara, crna torbica sa zlatnim detaljima (25,95 eura) Foto: Zara, crna torbica sa zlatnim detaljima (25,95 eura) | Autor: zara zara Foto: Zara, crna torbica sa zlatnim detaljima (25,95 eura)

Cijena Zarine torbe je 25,99 eura i može je pronaći na Zara web stranici.

Photo: Instagram @leylahajrovic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DragoH

    Jako zanimljivo