Moda

Sjećate li se 'bebika'? Zara u ponudi ima neodoljiv model kojem djevojčica u nama ne može odoljeti

  • Ove godine u modu se vraćaju starinski modeli cipela koji se tako dobro kombiniraju u raznim varijantama
  • Tako smo u Zari naišli na model koji nas neodoljivo podsjeća na slatke dječje 'bebike'. Iako se na stranicama brenda deklariraju kao balerinke, a engleski naziv za ovakav model bio bi Mary Jane, za nas ostaju 'bebike'
  • Ove ravne cipele s remenčićem mogu biti fora i stylish dodatak proljetnoj modnoj priči

Zarina varijanta bebika dolazi u profinjenoj bordo crvenoj nijansi, a tu je i platforma od 4 cm. Nadalje, cipele su četvrtastog oblika, no detalj koji nam se najviše sviđa je široki remen s kopčom. Upravo on ovom modelu podaruje retro izgled i dašak posebnosti koji ih izdvaja od ostalih.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (29,95 eura)

 Što se tiče dnevnih varijanti, Zarine bebike odlično će izgledati ako ih kombiniraš sa svijetlim flare trapericama i udobnim džemperom, a naravno, sve skupa zaokruži s trendi kaputom ili omiljenom predimenzioniranom jaknom. Kada je riječ o detaljima, slobodno se poigraj s upečatljivim naušnicama, prstenjem i slično. Osim s trapericama, odnosno hlačama, bebike nosimo i s haljinama ili suknjama. Kombinaciju prilagodi svom stilu, ali ono što predlažemo je da odabereš fora čarape u boji ili pak modele upotpunjene efektnim detaljima.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (29,95 eura)

Iako na prvu neobičan odabir za večernje prigode, ovaj model zapravo može poprilično dobro funkcionirati. Zamisli ovu kombinaciju – uska crna haljina, mrežaste čarape i Zarine bebike bit će pravi modni twist koji nitko nije očekivao, a osim crne klasike, možeš eksperimentirati s bojama ili krojevima. Asimetrični detalji podići će cjelokupni izgled, baš kao i profinjeni materijali poput svile ili satena. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (29,95 eura)

S obzirom na to da se retro look u modu vraća na velika vrata, čak i ako nisi prevelika obožavateljica takve estetike, ove bebike možeš uklopiti u kombinacije s trendovskim komadima. Stoga, predlažemo da ih svakako skokneš isprobati jer smo sigurni da će te potaknuti na osmišljavanje drugačijih stylinga koji ne prolaze nezapaženo!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (29,95 eura) Možda vas zanima Zara opet ima „the“ model bunde koji svi žele. Ovog puta u bijeloj boji Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0