Moda

Zara opet ima „the“ model bunde koji svi žele. Ovog puta u bijeloj boji

S obzirom na to da je riječ o kratkoj bundi, na pamet nam je pala ova kombinacija. Uske crne hlače zvonolikog kroja, crna dolčevita i omiljene kaubojke s dodatkom minimalističkih naušnica i jednostavne torbe, u kombinaciji s ovom bundom pomoći će ti kreirati modnu priču u kojoj je nemoguće proći nezapaženo. Ovaj styling je sam po sebi vrlo upečatljiv, ali i jednostavan te naglašava moć transformacije koje imaju bunde, pogotovo Zarin bijeli model. Naravno, nisu isključene niti varijante s trapericama i tenisicama koje će ublažiti dominaciju bunde i kombinaciju usmjeriti u street estetiku koja nam se također jako sviđa.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (89,95 eura)

Nadalje, što se tiče večernjih varijanti, opcija ima napretek. Primjerice, odlučiš li se nositi uske mini modele haljina, svakako predlažemo da biraš jednostavne, klasične modele te zaboraviš na detalje poput čipke ili volana koji bi u kombinaciji s ovom bundom mogli izgledati napadano. Također, čizme su idealna opcija za obuću, no sviđaju nam se i elegantne salonke.

Zara suknja Možda vas zanima Zarina midi suknja ima zanimljiv dodatak u dizajnu koji ju izdvaja od drugih modela Rubrika Moda Moda

Uz haljine, široke hlače visokog struka i elegantni bodiji ili topovi su još jedan nepogrješiv odabir, baš kao i bezvremenski kombinezoni. Iako glasamo za tamne boje poput crne ili smeđe, voliš li eksperimentirati, odluči se za srebrne nijanse s kojima će styling biti još glamurozniji.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (89,95 eura)

Zarina bijela bunda je definitivno komad koji se isplati imati u kolekciji jer se lako prilagođava prigodi i stilu, a garantirano svaku kombinaciju čini boljom. Stoga, ako već sada u glavi imaš ideje kako je nositi, ne preostaje ti ništa drugo nego da požuriš po svoj primjerak jer smo čuli da se jako brzo rasprodaje!

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (89,95 eura) Možda vas zanima Nose se kaputi s krznenim ovratnikom! Izdvojili smo 8 ključnih modela od kojih su dva dizajnerska na sjajnom popustu Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0