Moda

Najpoželjnije tenisice proljeća već su rasprodane, ali mi ih svejedno pokušavamo uloviti

Tržište tenisica već nekoliko godina vrlo uspješno trese modnu scenu jer se iz sezone u sezonu izbacuju modeli ili nove suradnje koji u kratkom roku postanu vruća roba. Primjerice, New Balance je općenito doživio veliki procvat te od brenda za koji nitko nije previše mario, pogotovo modni entuzijasti, postao „it“ brend s nekim od najpoželjnijih modela.

 | Autor: Miu Miu Miu Miu Foto: Miu Miu

Sada je New Balance ponovno udružio snage s Miu Miu, Pradinim sestrinskim brendom i sasvim očekivano – rasprodane su u rekordnom roku. Riječ je o retro modelu 530 SL koji dolazi u tri boje, bijeloj, bež i smeđoj, a koji vrlo vješto spaja sportsku i chic estetiku kao kombinaciju oba brenda. Tenisice na prvi pogled i djeluju hibridno, a to je upravo efekt koji su dizajneri i željeli postići budući da je originalno riječ o vintage New Balance tenisicama za trčanje.

 | Autor: Miu Miu Miu Miu Foto: Miu Miu

Napravljene od brušene kože i kombinacije tekstila, tenisice dolaze bez ikakve platforme te nastavljaju trend skroz ravnih modela koje su popularizirale Adidasove sambice. Kao kontrast neutralnom koloritu, New Balance i Miu Miu tenisice su upotpunili vezicama u boji, a kao što smo spomenuli, želiš li ih imati, moraš pripremiti pozamašnu cifru novaca jer stoje 850 eura.

Izabel Kovačić Možda vas zanima Izabel Kovačić vratila se pomalo zaboravljenom modelu tenisica za kojim su Hrvatice ludovale prije nekoliko godina Rubrika Moda Moda

Što se tiče kombinacija ovih modela, radi se o tenisicama koje vole nespojivo. To znači da ih možeš nositi u potpuno neočekivanim kombinacijama poput primjerice slip haljine i blejzera ili sa sličnim elegantnim komadima. No, naravno – možemo ih zamisliti i u svakodnevnim modnim pričama gdje je naglasak na udobnosti. Udobne traperice, lagani puloveri, crop jakne i ove tenisice, čine sjajnu kombinaciju s prizvukom visoke mode na sportski način!

 | Autor: Miu Miu Miu Miu Foto: Miu Miu, New Balance X Miu Miu 530 SL suede sneakers  | Autor: Miu Miu Miu Miu Foto: Miu Miu, New Balance X Miu Miu 530 SL suede and mesh sneakers  | Autor: Miu Miu Miu Miu Foto: Miu Miu, New Balance X Miu Miu 530 SL suede sneakers

Photo: Miu Miu

Komentari 0