Moda
Izabel Kovačić

Izabel Kovačić vratila se pomalo zaboravljenom modelu tenisica za kojim su Hrvatice ludovale prije nekoliko godina

  • Tenisice s punom petom i to one brenda Isabel Marant svima su dobro poznati model, iako su u posljednje vrijeme nestale s modne scene
  • Ipak, Izabel Kovačić sad ih ponovno nosi u svojim outfitima, a crni model Bekett tenisica kombinirala je s balonerom vlastitog brenda
  • Uz 'marantice', Izabel je ove zime već nosila i druge trendy i zanimljive modele čizama i tenisica

Isabel Marant tenisice s punom petom, točnije modeli Bobby i Bekett, prije nekoliko sezona bile su neizbježan dio modnih kombinacija trendseterica, no popularnost im više nije na vrhuncu, budući da su modeli nekih drugih brendova, poput Inuikiija i novih inačica Ugg čizama i papuča preuzeli vodstvo, posebno tijekom zime.

S dolaskom proljeća zasigurno ćemo ih više viđati i čitati o njima, a jedna od zagovarateljica njihovog povratka u modne lookove je očito i Izabel Kovačić, koja je na svojem Instagram profilu objavila fotografije stylinga s crnim Isabel Marant Bekett modelom tenisica i napisala "Marant’s big comeback".

Izabel je klasičan crni model kombinirala u casual outfitu u tamnijim neutralnim bojama, a neki od dijelova njene kombinacije uključivali su model balonera od umjetne kože iz kolekcije njenog novog brenda Izakova, u smeđoj boji, Hermes Birkin torbu, Lunilou šilt kapu u tamnoplavoj i bež boji te zanimljiv Ruslan Baginskiy šal s kapuljačom, koji je bio savršen dodatak baloneru. Ispod balonera stilizirala je jednostavne i uvijek nosive komade poput crnih traperica zvonolikih nogavica te bijele košulje.

Osim Isabel Marant tenisica, Izabel je ove zime nosila i nekoliko drugih trendy parova obuće pa smo ju tako imali priliku vidjeti i u jednostavnim crnim čizmama, u gotovo u potpunosti crnom outfitu, ali i u jako popularnim Miu Miu visokim čizmama s metalnim kopčama. 

Izabel svoj par u smeđoj boji voli nositi s haljinama pa ih je tako još na jesen kombinirala s bijelom midi haljinom, dok ih je krajem prošle godine nosila s crnom haljinom spuštenih ramena i 3D traper cvjetnim ukrasom!

Također, u njenoj se kolekciji, uz Isabel Marant model, ove zime našao još jedan model trendy tenisica, a riječ je o adidas Samba modelu iz suradnje s Wales & Bonnerom u krem i bijeloj boji sa smeđim naglascima i izvrnutim jezikom, a Izabel je i ovaj par nosila uz komade iz kolekcije vlastitog brenda, točnije udobne lounge hlače u plavoj boji s prugastim uzorkom.

Možda vas zanima Miu Miu i New Balance lansirali su svoj najblještaviji (i najskuplji) model tenisica do sada Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @izakova

Komentari 0