Moda

Najbolje haljine do 399 kuna za svako proljetno vjenčanje

O da, sezona vjenčanja je tu, a ako kojim slučajem još uvijek ne znaš što bi odjenula i gdje pronaći haljinu, miss7 je obavio potragu umjesto tebe!

S toplijim vremenom kreće i sezona vjenčanja, a ona proljetna možda su i najljepša. Što obući za takav događaj, pitanje je koje kod žena probuđuje stres, a kako svaka želi biti najljepša među prisutnima, potraga postaje duga i mukotrpna. Biranje outfita za ljetno vjenčanje može biti dosta zeznuto, pogotovo ako si na tankom budžetu, a želiš apsolutno prekrasnu haljinu. 

Ako si i ti pozvana na jedno (pro)ljetno vjenčanje i ne znaš što bi odjenula, na pravom si mjestu. Odabrali smo sve najljepše high-street haljine za gošće u kojima će svaka od vas zablistati. Hej, samo ipak pripazi da ne zasjeniš mladenku...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (370 kuna), H&M (370 kuna), Reserved (380 kuna), Topshop (390 kuna)

Pastelne nijanse uvijek su najsigurniji odabir kada govorimo o haljinama i kombinacijama za proljetno vjenčanje. Midi dužina lepršavog kroja model je koji stoji apsolutno svim oblicima tijela prema tome nema potrebe da uopće razbijaš glavu oko toga što odjenuti. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ASOS (299 kuna), Stradivarius (229 kuna), Zara (299 kuna), Pull&Bear (255 kuna)

Također, cvjetni print druga je najsigurnija opcija za sve vas koje ste dobile poziv na jednu proljetnu svadbu. Većina high-street brendova ove godine preferira midi dužine - što je upravo savršena dužina kad govorimo o haljinama za vjenčanje. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229 kuna), H&M (370 kuna), Pretty Little Things (340 kuna), Zara (299 kuna)

Ako pak zaista želiš završiti na listi najbolje odjevenih i najupečatljivijih gošća, onda je za tebe svakako crvena haljina. Crvena je boja koja apsolutno nikad nije dosadna ni zastarjela, a u svakom slučaju oduševit ćeš sve oko sebe!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Boohoo (190 kuna), Missguided (160 kuna), Zara (199 kuna)

Možda vas zanima Proljetne haljine za sve cure koje nisu fanovi cvjetnih uzoraka Rubrika Moda Moda

S obzirom da govorimo o sezoni proljeće/ljeto nikako nećemo zanemariti ni mini modele haljina. Ako već biraš haljinu u kojoj ćeš otkriti svoje noge, neka gornji dio bude malo zatvoreniji i decentniji. Ponovno se možeš poigrati s printevima, uzorcima i bojama jer ljetna sezona SVE dopušta. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: New Look (160 kuna), Bershka (299 kuna), Zara (179 kuna), Bershka (349 kuna)

Osim crvene, 2018. godinom vladaju i ružičaste te žute nijanse pa prema tome nismo mogli odoljeti, a da ih ne uvrstimo u svoje apsolutne favorite. Kada biraš haljinu za vjenčanje svakako pazi da se u njoj osjećaš ugodno i udobno te da je primjerena prilici - sve ostalo su osobne preferencije stila i konačni odabir uvijek ćemo ostaviti tebi!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ASOS (320 kuna), Dorothy Perkins (270 kuna), Bershka (249 kuna), H&M (370 kuna)

Photo: miss7

Komentari 0