Moda

Mohito jakna s resicama nije komad za kojim bi svatko posegnuo, ali je top

  • Najlakši način za unošenje zabavnog momenta i originalnosti u modne kombinacije tijekom jeseni su jakne
  • Slažemo se da je važno imati dobre klasične komade, ali nekada se treba poigrati i dodati i neki statement 
  • Mohito jakna s resicama dolazi u maslinasto zelenoj boji i mi ne možemo prestati misliti o njoj jer je jako fora
  • Pročitaj više: Čekirale smo ponudu jakni i kaputa na velikom Mohito sniženju. I odabrale 20 odličnih

Temperature vani su mnogo više nego što bismo očekivali u sredini listopada, a čini se da nisu iznenadile samo nas, već i trgovine. Još smo bili u polovici ljeta kada su u trgovine počeli stizati kaputi i čizme, sada smo prema dizajnerima duboko u zimskoj sezoni. Ipak, ponuda u trgovinama ne prati stvarni život i može biti teško pronaći odjeću za ove temperature. Na svu sreću, Mohito kao da je shvatio naš problem, jer smo na njihovoj web trgovini pronašli odličnu jaknu po cijeni od 44,99 eura. Mohito jakna s resicama je, osim što je idealna za ovo vrijeme, jako je stylish komad i uklapa se u trend 'Divljeg zapada' koji se svake jeseni ušulja među iste.

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito jakna s resicama

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito jakna s resicama

Statement komad za jesen

Resice i velike okrugle zakovice te brušena koža samo su neki od stilova koji pronalaze svoj put u modni svijet ove jeseni. Općenito, cijela estetika kaubojskog stila tijekom jeseni postaje veoma popularna, a ova Mohito jakna s resicama bi se mogla svrstati upravo u taj trend. Resice su fora, no potrebna je određena odvažnost da ih nosimo - nije komad koji viđamo na svima, a apsolutno je komad koji će svi primijetiti na nama. Statement koji će nas izdvojiti iz mnoštva. Mohito jaknu s resicama ćeš lako kombinirati na kratke suknje i kaubojke (za total wild west look) ili na barrel traperice i bijelu majicu kratkih rukava za street style izgled.

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito jakna s resicama

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito jakna s resicama

Mohito jakna s resicama dolazi u maslinasto zelenoj boji, koja je ove jeseni zbog velike popularnosti bordo i čokoladno smeđe pala u drugi plan, ali rekli bismo da joj je treće mjesto osigurano. Ova boja, osim što se odlično uklapa sa svim jesenskim bojama, u trenutcima kada smo u monokromatskom izgledu će kombinaciju podići na višu razinu. A naročito kada je riječ o Mohito jakni s resicama. Njezina cijena je 44,99 eura te dolazi u veličinama od 32 do 42. Iako možda nije komad koji bi odmah uhvatila, jesen je ipak stvorena za modnu igru i isprobavanje novih stilova, a ovo je komad koji ne želiš propustiti.

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito jakna s resicama

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito jakna s resicama

Možda vas zanima Mohito ima bluzu koja izgleda kao spoj košulje i korzeta i baš je cool komad Rubrika Moda Moda
Photo: Mohito

Komentari 0