Moda

Mohito ima bluzu koja izgleda kao spoj košulje i korzeta i baš je cool komad

Stiglo je vrijeme za duge rukave, ali još uvijek ćemo džempere i kardigane ostaviti na čekanju. Temperature su nešto niže, ali još uvijek nije vrijeme za dramatične promjene odjeće. Kada su u pitanju topovi za kojima ćemo najviše posezati riječ je o bluzama i košuljama, ali ponekad nam godi nešto više od klasike. Da, malo je toga što je lako kombinirati za chic izgled kao što je bijela košulja (naročito u boho stilu), ali jednako tako ponekad poželimo dodati mali zaokret outfitu. Komad uz koji ćeš dobiti upravo tu željenu promjenu pronašli smo u web trgovini Mohita, a riječ je o bluzi koja je spoj košulje i korzeta.

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito bluza

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito bluza

Kada smo vidjeli ovaj komad prvo što smo pomislili je koliko je cool. Kombinacija potpuno drukčijih komada i kontrast boje je ono što nas je privuklo, ali samo iz razloga jer izgledaju dobro zajedno. Gornji dio Mohito bluze je lagan i proziran i podsjeća na haljinu kakve šumske vile, ženstven i romantičan. Na ženstvenu notu, ali iz baroknog doba nastavlja se i oblik korzeta od čvrste tkanine koja daje strukturu bluzi. Moramo priznati da nas ovako spojeni podsjećaju na dvije stvari koje djevojke mogu biti u isto vrijeme - nježne i ženstvene, ali i opake coolerice koje mogu postići sve što žele. 

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito bluza

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito bluza

Mohito crno-bijela bluza je odličan izbor za svaki dan ako su ti dosadili svi ti jednostavni komadi u ormaru i želiš nešto drukčije. Kao što će dobro izgledati na traperice i tenisice za posao, Mohito bluza će odlično izgledati i na suknje koje su veoma popularne ove jeseni, ali i visoke pete ako se odlučiš nositi ovaj komad na neki od večernjih izlazaka. Mohito bluza je veoma versatilna, a takve se komade puvijek isplati kupiti. Njezina cijena je 19,99 eura, ali morat ćeš požuriti jer se brzo prodaje što nas uopće ne čudi. 

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito bluza

Foto: Mango Outlet (4,41 eura) Možda vas zanima Mango Outlet ima odličan izbor bluza dugih rukava za manje od 5 eura, ovih 10 dodajemo u košaricu Rubrika Moda Moda
Photo: Mohito

Komentari 0