Moda

Skinny jeans nema puno šanse, i dalje se nose ultra široke traperice u barrel stilu. Evo kako

Na našu sreću (ili žalost), ovisno o tvom stilu, skinny traperice ipak neće prevladavati u jesenskoj sezoni kao što se mislilo. Naravno, s uzletom koji su skupile posljednjih nekoliko mjeseci veći broj modela je stigao u trgovine, ali čini se da je modna revolucija trapera koju proživljavamo u 2024. godini ipak iznjedrila neke zanimljivije i otkačenije modele. Naravno, svako nosi ono u čemu se osjeća najbolje, ali kada su u pitanju traperice, ostajemo na širokim modelima, a krojevi su sve zanimljiviji. 

Naime, prošlu godinu su obilježile traper na traper kombinacije, a kako vrijeme odmiče, očito je se dizajneri sad sve radije poigravaju neobičnim siluetama jeans odjeće i odmiču nas od klasike. Na tragu velike popularnosti širih modela hlača od trapera posljednjih nekoliko sezona, veoma popularan postaje zanimljiv i nadasve drugačiji model - barrel traperice ili bačva traperice. Da, kao što im i ime kaže, radi se o "bačvastom" modelu hlača, zaobljenih nogavica čija silueta podsjeća na bačvu. 

 | Autor: Instagram @anna__laplaca Instagram @anna__laplaca Foto: Instagram @anna__laplaca

 | Autor: Instagram @rosiehw Instagram @rosiehw Foto: Instagram @rosiehw, barrel traperice

Možda vas zanima Zataknuti oversized košulju u hlače baš i nije lako: na TikToku smo pronašli super trik koji sve olakšava Rubrika Moda Moda

Tom boy estetika

Ovaj nadasve zanimljiv kroj ne sjeda svima na prvu, ali nama se sviđa buđenje "tom boy" estetike, a ovaj stil traperica još je jedan od načina na koje nas modna industrija priprema za povratak u 2000-te i eru Avril Lavigne i Skater Boy stila. Ipak, barrel traperice mogu se nositi i na ženstvene kombinacije, a njihova širina ne značiti gubitak elegancije. Uz dobre salonke i sako, barrel traperice će kombinaciji dodati coolerski izgled, a posebno će dobro izgledati zimi na Ugg čizme s debelim đonom koje je i ove sezone trend.

Ako se dvoumiš oko kupnje, donosimo 8 modela barrel traperica za koje se nadamo da će ti promijeniti mišljenje, jer osim ultra širokih modela postoje i malo uži, idealni za unošenje suptilne promjene u stil traperica. Zaista bi bilo šteta da se ne poigraš sa svakodnevnim komadom poput traperica dok doživljavaju lagani zaokret u svijetu mode. 

 | Autor: Foto: Net-a-Porter/ CITIZENS OF HUMANITY, barrel traperice (390 eura)

 | Autor: Foto: Ssence/ Jacquemus, barrel traperice (400 eura)

 | Autor: Foto: Zara, barrel traperice (17,99 eura)

 | Autor: Foto: Revolve/ Lioness, barrel traperice (106 eura)

 | Autor: Foto: Bershka, barrel traperice (29,99 eura)

 | Autor: Foto: Zalando/ Frame, barrel traperice (247 eura)

 | Autor: Foto: Free People/ AGOLDE, barrel traperice (258 eura)

 | Autor: Foto: Levis, Barrel traperice (114 eura)

Možda vas zanima Pronašli smo nove omiljene hlače za jesen, savršene za kombinacije sa superpopularnim prslukom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lemanm

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450