Moda

Zataknuti oversized košulju u hlače baš i nije lako: na TikToku smo pronašli super trik koji sve olakšava

  • Oversized košulja jedan nam je od omiljenih komada koje obožavamo nositi tijekom cijele godine 
  • Tijekom toplijih mjeseci ju najčešće nosimo raskopčanu preko topića bez rukava, a u hladnijim danima - zakopčanu 
  • Tako zakopčanu košulju uglavnom poželimo zataknuti u hlače kako bi outfitu dali dodatnu dimenziju, ali to stvara problem zbog nabora koji se vide ispod hlača. Jedna je TikTokerica osmislila odlično rješenje za to
  • Pročitaj također: Ono što je kratka bijela majica ljeti, to je bijela košulja ujesen: 10 najljepših bijelih košulja

Oversized košulja je savršen komad odjeće koji, tijekom cijele godine, možemo nositi na bezbroj načina i pritom uvijek biti stylish. No, mali problem nastaje tijekom hladnijih mjeseci kada košulju želimo nositi zakopčanu. Naime, kada zakopčamo oversized košulju, dobivamo pomalo nedefinirani outfit kojemu je potrebno dodati oblik. To uglavnom radimo tako što košulju u potpunosti ili djelomično zataknemo u hlače i dobivamo naglašeni struk. No, tu se potom javlja mali problem u obliku nabora ispod hlača koji ne izgledaju nimalo dobro. 

Srećom, TikTok uvijek ima rješenje za svaki, pa i onaj najmanji (modni) problem. Naime, scrollajući po bespućima ove društvene mreže, naišli smo na TikTokericu Caroline koja objašnjava kako stvoriti outfit u kojemu košulja izgleda kao da je djelomično zataknuta u hlače, a zapravo uopće nije. 

@caroline.dickinson_ Possibly the best shirt styling hack ever…. Styling with the Siena Shirt🤎 #sustainablefashion #sustainablefashionbrand ♬ original sound - caroline.dickinson_

Caroline objašnjava kako, kada odjenemo košulju, posljednju rupu za gumb trebamo podići do razine struka i, s vanjske strane košulje zakopčati gumb tako da dobijemo napola zakopčanu košulju koja blago visi na presavijenom dijelu. Potom, isti taj gumb ćemo još jednom zakopčati i to za rupu za koju bi se inače trebao zakopčati. Također ćemo zakopčati i gumb ispod njega. I to je to. Dobili smo savršeno presavijenu košulju bez previše muke, a sve pritom izgleda baš stylish. 

Komentari ispod ovog videa su iznimno pozitivni jer su svi, koji su se godinama mučili s uvlačenjem oversized košulje u hlače, napokon pronašli savršeno rješenje. "Ovo je genijalno", "pravi game changer", "doslovno sam sada ustala iz kreveta samo kako bi isprobala ovaj trik i - radi", samo su neki od oduševljenih komentara. 

Photo: Instagram @katiesfitz

Komentari 0