Moda

Modni komad kojem predviđaju svijetlu budućnost većina će žena mrziti

  • Za odijelima smo lude već godinu dvije, no kad zatopli nisu najsretniji izbor
  • Je li rješenje takozvano kratko odijelo? Možda, premda nismo sigurni da će ga žene tako masovno prigliti
  • Ruku na srce, uz elegantni sako, bermuda hlače ne djeluju baš elegantno, no modeli sa malo dužim hlačama su nam se baš svidjeli

Muškarcima je ta ideja već odavno pala napamet, nositi sako na kratke hlače što se kasnije pretvorilo u odijelo s kratkim hlačama, no takozvano "kratko odijelo" uporno traži svoje mjesto i u ženskom ormaru. Mnogo je poklonica odijela među ženama posljednjih godina i ako ih voliš i ne želiš ih se odreći ni u ljetnim mjesecima, posljedice će biti - znojne. Osim ako prigliš i ljetnu verziju ženskog odijela, s hlačama kratkih nogavica.

Možda vas zanima SIgurno ih obožavaš, ali znaš li kako se kreiraju parfemi? Rubrika Beauty Beauty

Odijelo s bermudama

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Zara (sako 299,90kn + hlače 229,90kn); Mango (sako 479,90kn + hlače 279,90kn); Zara (sako 549,90kn + hlače 299,90kn)

Možda vas zanima Za sinoćnje događanja tri poznate dame odabrale su odijelo, koja kombinacija ti je najbolja? Rubrika Moda Moda

Kratkih odijela inspiriranih 80-ima u trgovinama ne nedostaje, a dobro će na ljeto izgledati u klimatiziranom uredu (kad napokon počnemo u njega ići!). Bez obzira sviđaju li ti se više retro ili moderniji krojevi ili jednostavo uspiješ pronaći bermude koje dobro idu uz lagani sako koji već imaš, u kratkom ćeš odijelu izgledati profinjeno bez puno truda.

Može i duže i kraće

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Zara (sako 599,90kn - hlače 299,90kn); Mango (sako 359,90kn + hlače 239,90kn); Zara (sako 449,90 kn + hlače 229,90kn)

Photo: PR/Znanje

Komentari 0