Moda

Modni komad kojeg se nikako ne možemo zasititi savršen je za prijelazno razdoblje

Ima li išta bolje od savršene suknje? Ona pruža osjećaj slobode poput haljine, ali i neograničene mogućnosti stiliziranja, što ju čini modnim komadom u kojem možemo uživati apsolutno svake sezone. Slip suknja daje dozu sofisticiranosti svakom looku, bilo da provodimo ležerno jutro na tržnici, bilo da smo na plaži, idemo na posao ili na spoj. Midi suknja u jednobojnoj, neutralnoj nijansi također ide uz gotovo sve, od košulje do klasičnog t-shirta ili crop topa te sandala s remenčićima, tenisica ili čizama, a za one koji žele malo začiniti svoj dan, tu su slip suknje u raznim uzorcima, od cvjetnih do točkastih.

Slip suknje koje su savršene za kolovoz, a mogu se nositi i tijekom jeseni pa i zime

 | Autor: Instagram @francescasaffari Instagram @francescasaffari Foto: Instagram @francescasaffari

Kroz povijest, jednostavne slip suknje su se nosile poput negližea, kao podloge za druge pripijene suknje i haljine, no tijekom posljednjih nekoliko godina se službeno smatraju it modnim komadom. Zahvaljujući siluetama koje laskaju figuri, pomažu u kreiranju najljepših lookova. Slip suknje su jednako dobrodošle u uredu kao i u večernjem izlasku, a njihovo stiliziranje je veoma jednostavno. To može biti kombinacija s jednobojnom suknjom ili malo drugačija kombinacija sa suknjom cvjetnog uzorka ili s točkicama. Klasična, elegantna crna midi slip suknja jednako je svestrani komad kao i klasični par crnih hlača te bi ju svatko trebao imati u svom ormaru. Sve što je potrebno uz nju je bijela majica kratkih rukava i gotovi smo sa spremanjem u manje od pet minuta.

Možda vas zanima Borovo ne odustaje od Chanela, nakon balerinki još jedan kultni model dobio je našu inačicu Rubrika Moda Moda

Osim ljetne sezone, ovo je idealna suknja za jesen pa i zimu! Kad stigne jesen, sve što je potrebno je par omiljenih čizama i krupno pletivo koje će nas ugrijati i kad temperature padnu. Miješanje tekstura podiže svaki look na jednu sasvim novu razinu. Ovakve kombinacije trenutno uljepšavaju naše raspoloženje, a dodatni bonus je taj što ne moramo imati potpuno odvojenu odjeću za ljeto i za hladnije mjesece u godini. 

7 najljepših slip suknji

Maxi slip suknja

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (29,99 €)

Duga crna satenska suknja

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (69,95 €)

Midi suknja tople smeđe boje

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti (89,95 €)

Midi suknja boje šampanjca s nabranim efektom

 | Autor: Foto: Massimo Dutti (69,95 €)

Možda vas zanima Zara od nedavno nudi personalizaciju torbi vezenjem inicijala. Izgledaju prekrasno Rubrika Moda Moda

Suknja s leopard uzorkom

 | Autor: Sezane Sezane Foto: Sézane (110 €)

Bijela slip suknja

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (45,99 €)

Slip suknja s točkicama

 | Autor: ASOS ASOS Foto: ASOS (34,75 €)

Photo: Instagram @francescasaffari

Komentari 0