Moda

Modni come-back: obožavamo ovaj ženstveni trend koji ističe figuru i sužava struk

  • Remeni su na svakom koraku, ove jeseni nose se preko blejzera i kaputa, haljina i vesti
  • Pritom očaravaju raznolikošću: kožnati, metalni, marame, s predimenzioniranim kopčama i široki ili pak uski i ženstveni
  • Remen je i ključni komad kad struk treba učiniti vitkijim. Zato ga volimo još i više

Na svakom koraku vidimo da se ove jeseni stvarno nosi remen. No kao da su svi zaboravili na praktičnu stranu ovog modnog dodatka. Umjesto da nam pridržava prevelike hlače da ne spuznu, nosi se preko sakoa, širokih vesti, romantičnih haljina, toplih kaputa. Najbolje u svakoji prilici i preko svega od navedenog jer je očito asesoar sezone.

Možda vas zanima 4 male stvari koje će tvoj stan ove jeseni učiniti najugodnijim mjestom na svijetu Rubrika Life&style Life&style

1. XXL kopče

Ove sezone popularno je veliko, upadljivo remenje, bilo da je cijeli remen vrlo širok ili pak ima predimenzioniranu kopču. Ovaj model sjajan je za nošenje preko haljine ili blejzera. Ekstravagantne kopče su su više nego poželjne, a s njima remen postaje ključni komad outfita. Ostatak može biti diskredniji. Ili ne mora, kako ti se sviđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romantic with a touch of roughness ♠️ anzeige

A post shared by Xenia Adonts (@xeniaadonts) on

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Mango (129,90kn); Zara (139,90kn); Mango (199,90kn)

2. Uzak i ženstven remen

Za posebno ženstven izgled najbolji je klasičan, tanak remen. Lijepo naglašava naše obline i posebno dobro pristaje uz široke haljine. I vojvotkinja Kate je fan takvih remena, koristi ih za stiliziranje elegantnih midi haljina. Isplati se ukrasti poneku ideju od nje.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Mango (249,90kn); H&M (149,90kn); Zara (149,90kn)

3. Torbica kao remen

S ovom trendom ruke su nam uvijek slobodne - naravno, ako sve što nam treba uspijemo ugurati u malu torbicu oko struka. Torbice oko struka nisu kao nekad, sportski komad koji mogu nositi i muškarce i žene, sad su ove mini torbice totalno stajliš. A kako su popularne baš kao i remen preko haljine, sakoa, kaputa... odmah imaš 2 u 1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scusi? @monnierfreres 💕 Anzeige/Ad #LesFillesMonnier #Gucci #Jacquemus

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Mini tobice, sve Reserved (149,90 kn)

4. Preko kaputa ili sakoa

Kladimo se da ti je ovaj look već zapeo za oko ili ga već i sama nosiš: remen preko kaputa, blejzera, kimona, balonera. Svi ti komadi pokorili su se trendu nošnja remena. Remen može biti od sasvim različitog materijala, a stvar opet lijepo funkcionira. Usto, ovaj je trend vrlo praktičan. Novim, fora remenom možeš osvježiti izgled svog starog blejzera ili kaputa. Više ti neće biti dosadan.

5. Metalik remen

Pa kad već ističemo remen, čemu se onda ustručavati. Neka bude blještav, sjajan, metalik ili s kristalićima. Kad je bal, nek' je bal! Sigurno ćeš pronaći kombinaciju uz koju ide i zlatan ili srebrni remen.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Zara (179,90kn); Stradivarius (79,90kn); Zara (149,90kn)

6. Marama kao remen

Ponovno je moderno nositi maramu kao remen. I, da, baš nam se sviđa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestreetpie MFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0