Life&style

Ove torbice oko struka imaju novu namjenu: hladnjak su u koji stane boca vina!

  • 'Sun Squad' malo je drukčija kolekcija torbica oko struka
  • U ponudi je 6 modela veselih ljetnih boja, a torbice zadržavaju hladnoću pića i hrane koju u njih staviš
  • Cijena je oko 40 kuna i da, provjerili smo, manja boca stane u njih
Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Torbice oko struka mnogima nisu omiljeni modni dodatak iako su ponovno u trendu, no nakon modela koje ti donosimo u nastavku, možda ipak promijeniš mišljenje. Naime, trgovački lanac Target u svojoj ponudi ima vrlo zanimljive modele koji su više od samih torbica. Napravljene su poput izoliranih mini hladnjaka koji tvoje omiljeno piće (vino, možda? craft pivo?) drži na hladnom. Jednako kao i sendviče ili nešto drugo za gricnuti što poželiš ponijeti sa sobom na primjer na plažu.

U kolekciji naziva 'Sun Squad' nalazi se čak šest modela, a torbice su idealne kako dodatak za festivale, izlete, ali i odlazak na plažu. Cijena torbice je 6 dolara, to jest 39 kuna. Možeš birati između zanimljivih uzoraka kao što su grejp, palmini listovi, duga, lubenica, prugice ili ljuskice nalik na rep morske sirene. 

 | Autor: screenshot/target screenshot/target

 | Autor: screenshot/target screenshot/target

Torbice su visoke oko 12 centimetara, široke oko 33 centimetra, a duboke oko 10 centimetara što ih čini idealnim za spremanje manje količine hrane i pića. Na tebi je da odabereš što ćeš držati u torbici, no samo ćemo ti reći kako je boca vina visoka oko 30 centimetara i ako ju polegneš, može stati u prijenosni hladnjak oko tvog struka. 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0