Moda
bijele traperice

Mnogima mrske bijele traperice su se opet vratile - i evo kako odlično izgledaju!

Bijele traperice jedan su od najvećih modnih strahova velikog broja žena. Možemo te razumjeti s obzirom na to da smo odrasli s pričama o tome kako naš šire, ne laskaju figuri... Da, uske bijele traperice možda nisu najlaskaviji model i mogu istaknuti neke stvari koje na sebi ne volimo, ali to ne znači da ih treba izbjegavati cijeli život. Budimo iskreni, bijele traperice su chic, a uz njih sve izgleda veoma dobro. Mogu se nositi u dnevnim kombinacijama, ali i u večernjim prilikama. 

bijele traperice | Autor: Instagram @mdfhima Instagram @mdfhima Foto: Instagram @mdfhima

Bijele traperice su jedan od komada koji čini proljetno/ljetnu kapsulnu garderobu i vrlo ih je praktično imati u garderobi. U ponudi su razni modeli bijelih traperica, od skinny modela do širokih nogavica. Sigurni smo da ćeš pronaći nešto za sebe i tako prevladati predrasude od nošenju istih. Kako bismo te potaknuli da razmisliš o bijelim trapericama, donosimo nekoliko modnih kombinacija koje izgledaju fenomenalno, a glavnu ulogu igraju upravo bijele traperice. 

Kontrast

Bijele traperice odlično izgledaju u kontrastnim kombinacijama. Uz široki model bijelih traperica odjeni crnu bluzu i sandale u crnoj boji. Ovo je jednostavan spoj, a efektnost je pun pogodak. Ovakav kontrast boja će odmaknuti fokus samo s hlača.

Foto: Instagram @solenelara, kontrast kombinacija | Autor: Instagram @solenelara Instagram @solenelara Foto: Instagram @solenelara, kontrast kombinacija

Bijelo na bijelo

Bijelo na bijelo je jedan od naših omiljenih spojeva jer nas ova kombinaicja podsjeća na more i ljetovanje. Jednostavno od samog pogleda na ovu modnu kombinaciju osjećamo - ljeto! Bilo da odabereš bijelu majicu, bluzu ili košulju s ovom kombinacijom nećeš pogriješiti. Cijeli look možeš osvježiti s detaljima u boji.

Foto: Instagram @saraloura, bijele traperica i bijela košulja | Autor: Foto: Instagram @saraloura, bijele traperica i bijela košulja

Bijele traperice i top u nude boji

Bijele traperice su odličan odabir hlača kada želimo malo "uzobiljiti" svoj outfit, a pritom se ne želimo odreći topova. Ovo je idealna kombinacija za odlazak na kavu u grad s prijateljicama, a na bijele traperice će najbolje pristajati topovi u bež i svijetlijim bojama.

Foto: Instagram @almost_readyblog, bijele traperice i top u nude boji | Autor: Foto: Instagram @almost_readyblog, bijele traperice i top u nude boji

Bijele traperice i bluza na prugice

Jedan od naših favorita je svakako kombinacija bijelih traperica i bluze na plavo-bijele prugice. Da moramo dati ime ovoj modnoj kombinaicji nazvali bismo je - ljeto.

Foto: Instagram @vikilefevre, bijele traperice i prugice | Autor: Foto: Instagram @vikilefevre, bijele traperice i prugice

Zavirili smo u trgovine i donosimo naše favorite u ponudi bijelih traperica...

Bijele traperice širokih nogavica

Foto: Patrizia Pepe, bijele traperice širokih nogavica (180 eura) | Autor: Foto: Patrizia Pepe, bijele traperice širokih nogavica (180 eura)

Foto: Zara, bijele traperice širokih nogavica (39,95 eura) | Autor: Foto: Zara, bijele traperice širokih nogavica (39,95 eura)

Foto: Massimo Dutti, bijele traperice širokih nogavica (69,95 eura) | Autor: Foto: Massimo Dutti, bijele traperice širokih nogavica (69,95 eura)

Foto: & Other Stories, bijele traperice širokih nogavica (89 eura) | Autor: Foto: & Other Stories, bijele traperice širokih nogavica (89 eura)

Foto: COS, bijele traperice širokih nogavica (89 eura) | Autor: Foto: COS, bijele traperice širokih nogavica (89 eura)

Bijele traperice uskih nogavica

Foto: Zalando/ NA-KD, bijele traperice skinny (19,98 eura) | Autor: Foto: Zalando/ NA-KD, bijele traperice skinny (19,98 eura)

Foto: GAP, bijele traperice skinny (80,99 eura) | Autor: Foto: GAP, bijele traperice skinny (80,99 eura)

Foto: ONLY, bijele traperice skinny (34,99 eura) | Autor: Foto: ONLY, bijele traperice skinny (34,99 eura)

Foto: C&A, bijele traperice skinny (29,99 eura) | Autor: Foto: C&A, bijele traperice skinny (29,99 eura)

Foto: Zara, bijele traperice skinny (39,95 eura) | Autor: Foto: Zara, bijele traperice skinny (39,95 eura)

Možda vas zanima U Zarinoj novoj kolekciji prevladava bijela boja, a mi smo pronašli 10 komada koji odišu tihim luksuzom Rubrika Moda Moda

 

 

Photo: Instagram @lv_blackwell

Komentari 0