Moda
Foto: Instagram @chloekathbutler, capri hlače

6 kombinacija koje uključuju capri hlače, da se inspiriramo kako nositi ovaj povratnički trend

Što se sve neće vratiti u modu, pitamo se? Ribarske sandale, niski struk i sada, mnogima u jednakoj kategoriji antitrendova, capri hlače. Već početkom proljeća prvi modeli su počeli pristizati u trgovine, ali moramo biti iskrene i reći da nam nisu odmah sjele. Trebalo je malo vremena da se na njih naviknemo, ali i nekoliko dobrih outfita da im ipak damo priliku.

capri hlače | Autor: Instagram @lolanellie__ Instagram @lolanellie__ Foto: Instagram @lolanellie__, capri hlače

Capri model hlača poseban je po dužini koja tek pokriva koljeno, a ostatak noge je gola koža. Iako je ovo veoma praktično za tople dane kada moramo biti pristojno odjevene, a opet nam odgovara da se malo i otkrijemo, ipak mogu nekada izgledati kao hlače za djecu koje smo prerasli. Kako bi capri hlače i tebi, kao i nama, prirasle srcu, donosimo nekoliko ideja kako ih kombinirati.

Capri hlače i sako

Idealan proljetni outfit za posao su capri hlače i sako. S obzirom da oversized sako na capri hlače može izgledu dati opušteni izgled, iskoristi remen i veži ga u struku. Na taj način ćeš dobiti više stylish izgled, a uz to će biti i više poslovan. Na capri hlače posebno dobro izgledaju klasične salonke.

Foto: Instagram @olgali.ber, capri hlače | Autor: Foto: Instagram @olgali.ber, capri hlače

Bijela košulja i capri hlače

Još jedan poslovni look mogu biti bijela košulja i capri hlače. Ovo je idealna kombinacija za one dane kada s posla ostaješ na druženju s prijateljicama, jer samo zamijeniš obuću i modne dodatke i spremna si za koktele. Umjesto salonki, obuj balerinke, a umjesto torbe za laptop, dodaj torbu u boji.

Foto: instagram @erinoffduty, capri hlače | Autor: Foto: instagram @erinoffduty, capri hlače

Capri hlače i bluza bez rukava

Proljeće je vrijeme u kojem duge rukave zamjenjujemo za topove i bluze bez rukava. Oni svakoj modnoj kombinaciji daju poletnost i osjećaj slobode, a iako ti možda zvuči kao čudan spoj - capri hlače i bluza bez rukava su jedan od najromantičnijih spojeva ovoga proljeća. Lijepo spajanje golih ruku i nogu na pristojan način.

Foto: Instagram @chloekathbutler, capri hlače | Autor: Foto: Instagram @chloekathbutler, capri hlače

Capri hlače i košulja od trapera

Spajanje dva velika modna trenda, kako ti to zvuči? Nama odlično! Košulje od trapera su veoma popularne, a naročito oversized modeli koje će strogi, uski stil capri hlača malo opustiti. Uz traper košulju koja je od grubog materijala i glatke capri hlače tvoja modna kombinacija će dobiti zanimljivu igru materijala i struktura.

Foto: Instagram @sidselalling, capri hlače | Autor: Foto: Instagram @sidselalling, capri hlače

Capri hlače i majica kratkih rukava

Ako si djevojka koja voli igru na sigurno, s običnom majicom kratkih rukava i capri hlačama nikada nećeš pogriješiti. Ova modna kombinacija je najklasičnija od svih i s njom jednostavno ne možeš pogriješiti. Ako se tek navikavaš na capri hlače i pokušavaš vidjeti jesu li za tebe, definitivno kreni s nekim jednostavnim i neupečatljivim outfitom. Hlače i majica mogu biti u istoj boji, ali i ne moraju.

Foto: Instagram @imlvh, capri hlače | Autor: Foto: Instagram @imlvh, capri hlače

 

 

 

 

Photo: None

Komentari 0