Moda

U Zarinoj novoj kolekciji prevladava bijela boja, a mi smo pronašli 10 komada koji odišu tihim luksuzom

  • Sjećate li se onog pravila "bijela boja se ne nosi tijekom zime"? Vrijeme je da ode u zaborav
  • U Zaru je stigla nova kolekcija, a nama su za oko posebno zapeli odjevni komadi u bijeloj boji
  • Džemperi, haljine, suknje... s ovim odjevnim predmetima ćemo unijeti dozu elegancije u svoju svakodnevnu garderobu

Iako tamni tonovi kao što su kaki i bordo ili tamnoplava dominiraju našim ormarima tijekom zime, to nije pisano pravilo. Za unošenje doze svježine i modernog izgleda okrećemo se svjetlijim bojama, a bijela je naš favorit kada se pravilno kombinira, bijela boja daje elegantan i svjež izgled, i iako se mnogi boje nošenja čisto bijele boje, postoje razne varijante, kao što su boja slonovače, ljuske jajeta ili prljavo bijela. Nepisano pravilo o ne nošenju bijele boje tijekom zime prekršila je i Zara svojom novom kolekcijom u kojoj prevladava bijela boja (kao i sve njezine varijante).  

 | Autor: zara zara Foto: Zara

U novoj Zarinoj kolekciji pronašli smo razne komade u bijeloj boji - od dugih, midi i kratkih haljina, hlača i suknji pa sve do viralnog Zara pulovera s golim ramenima iz prošle sezone. Kad su u pitanju puloveri i kardigani izbor bijelih komada je zanimljiv, a estetika tihog luksuza je i dalje prisutna. Naglasak je na jednostavnim i klasičnim komadima s detaljima koji privlače pozornost. Tako na bijeloj verziji viralnog Zara pulovera golih ramena imamo slatki detalj prozirnih kuglica, dok se na kardiganu u boji slonovače posebno ističu zlatni gumbi. 

 | Autor: zara zara Foto: Zara viralni pulover golih ramena u bijeloj boji (29,95 eura)

 | Autor: zara zara Foto: Zara kardigan u boji slonovače sa zlatnim gumbima (29,95 eura)

Za sve one koji se žele malo poigrati s teksturama i zaobići klasiku, u kolekciji smo pronašli nekoliko komada koja imaju preslatke detalje perlica. Riječ je o tri pulovera, jedan je oversized i ima strukturiranu tkaninu te je više za svaki dan. Drugi model je klasični pulover s ušivenim biserima, dok je treći slatki top s biserima i dolčevitom - oba komada se mogu nositi svaki dan, ali i za posebne prilike jer su i odlični statement komadi koji će se istaknuti u odjevnoj kombinaciji.

 | Autor: zara zara Foto: Zara pulover od strukturirane tkanine s biserima (49,95 eura)  | Autor: zara zara Foto: Zara pleteni pulover s biserima (39,95 eura)

 | Autor: zara zara Foto: Zara pleteni top s dolčevitom i biserima (39,95 eura)

Ova kolekcija nam je izmamila i osmijeh na lice jer je prepuna komada koji su manje "zimski", a više "proljetni" pa je probudila nadu da je proljeće brzo pred vratima. Jedan od tih komada su i haljine, koje dolaze u raznim dužinama i kombinacijama materijala. Duga haljina od mješavine žakarda i vune ima dolčevitu pa je idealna za razdoblje u kojem se sada nalazimo. Dok drugi model duge haljine na sredini ima čvor i više odgovara svečanim prilikama. Super bi izgledala uz čizme u bordo boji.

 | Autor: zara zara Foto: Zara haljina od žakarda od mješavine vune s dolčevitom (69,95 eura)  | Autor: zara zara Foto: Zara bijela duga haljina s čvorom (39,95 eura)

U kolekciji se nalaze i mini haljine. Mogu se nositi na hulahopke koje su sada u modi, ali će jednako dobro izgledati i na gole noge i čizme tijekom toplijih dana. Prva mini haljina koju smo uočili je idealna za večernje izlaske obzirom da u sebi ima zašivenu crnu čipku koja imitira grudnjak, dok je drugi model mini Zara haljine više za svakodnevicu, a iako nema rukave na sebi ima zašivene bisere i dolčevitu. Možemo zamisliti ovu haljinu uz dobru kožnu jaknu i kaubojke.

 | Autor: zara zara Foto: Zara mini haljina s ušivenom crnom čipkom (25,95 eura)  | Autor: zara zara Foto: Zara mini haljina bez rukava s dolčevitom i biserima (19,95 eura)

Iako je ova Zara kolekcija više stavila naglasak na gornje dijelove poput pulovera i kardigana, pronašli smo i odličnu suknju koja ima lagane nabore po sebi pa se kreće zajedno s tijelom. Iznimno je elegantna i može se kombinirati s puloverima u zimsko vrijeme, kao i s košuljama i topovima tijekom toplijih dana.

Zara suknja | Autor: zara zara Foto: Zara bijela suknja s naborima (69,95 eura)

 

Photo: zara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DragoH

    Super