Moda

Mislimo da je ovo najslađa valentinovska fotka snimljena jučer na gradskim ulicama

  • Naš gradskim je ulicama jučer dominorao valentinovski ugođaj
  • Za oko nam je zapeo par koji dokazuje da ljubav može trajati vječno
  • Usto, ona i on su savršeno modno usklađeni - veliki pljesak za ovaj par

Plišane igračke, cvijeće i slatkiši u vrećici (ili u ruci, kod onih zaboravnih) jučer su bili čest motiv na ulicama hrvatskih gradova. Nismo mogli odoljeti, i u tom blagdanskom duhu poslali smo naše fotografe na teren. Naravno, i njih je uhvatila ljubavna groznica! Jer, tko može ostati imun na Amorove strelice? Izbor je bio težak, no pobijedio je ovaj preslatki par treće dobi snimljen oko Cvjetnog trga.

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell

Ne znamo kuda su krenuli, možda u kino, na večeru ili šetnju Gornjim gradom? Gdje god su na kraju proslavili Dan zaljubljenih, naša srca su osvojili. Vjerujemo da je mišljenje podijelio i popriličan broj prolaznika kojima su zapeli za oko. 

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Dama u trendi kožnoj avijatičarskoj jakni s bijelim krznenim detaljima, mom jeansu, crvenim cipelicama, s jednom pravom vintage torbom u ruci i još jednim fashion detaljem - scrunchie gumicom na kosi. Gospodin je bio "matchy-matchy" - odabrao je crni kraći kaput, traperice, bijelu dolčevitu, dok je umjesto crvenih cipela odabrao klasične (gle čuda) "timberlandice".

Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Dalibor Urukalović/Pixsell

Komentari 0