Moda

Mislile smo da neće ni u ludilu, ali ove hlače se vraćaju

Traperice ti uvijek trebaju u ormaru, crne skinny kožne hlače su hot roba, a hlače s crtom ove sezone moramo imati. No, možeš li vjerovati da se ove nazovi hlače ponovno vraćaju na ulice?

I to ne kao dio stajlinga za šetnju prirodom vikendom, niti oprema za teretanu, nego kao dio pravog pravcatog dnevnog looka. Kao i uvijek, inspiraciju crpimo od zvijezda. Posebno predvodnica trendova Gigi i Belle Hadid, Kendall Jenner i cijele svite drugih modela. Logično je za njih jer se zbog posla u danu moraju presvući i do 20-ak puta, no zašto smo i mi odlučile prigrliti ponovno taj trend? 

 | Autor: Instagram Instagram Kourtney Kardashian

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

H&M s lijeva na desno: 75 kn; 129 kn; 99 kn

Vjerojatno zato što ćemo uz to nositi i ružne tenisice, vrećaste traperice i odjeću koja inspiraciju crpi od postsocijalističke mladeži. I ne brini, znamo za pravilo "tajice nisu hlače", pa ćemo za izlazak iz kuće odabrati hlače koje ne podsjećaju na hulahopke. U ponudi sportskih brandova se uvijek mogu naći čvrste crne tajice.

 | Autor: Instagram Instagram Hailey Baldwin

No, nisu jedine. Ima i modela s dodatkom mreže, na vezanje te sa seksi izrezima kod gležnja ili zipovima koji se mogu otvarati i pokazati malo kože.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Mango s lijeva na desno: 199 kn; 84 kn; 199 kn

Logično je da sportski brendovi imaju tajice koje mogu postati i dio dnevnog stajlinga, no što s high street ponudom? Ima ih kao u priči! A sve možemo zahvaliti utjecaju mode 90-ih koja je izgurala tajice s gumom na stopalu što se odlično kombinira s cipelama na petu. Također, najpopularniji su modeli visokog struka te modeli koji imaju zakovice, cifove i crte sa strane. 

 | Autor: Instagram Instagram Selena Gomez

Možda vas zanima Znamo gdje kupiti trenutno najpoželjnije hlače s crtom Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bershka raznobojni modeli 79 kn

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar marlena

    marlena

    Neeeema sanse da ja to nosim, hehehehe