Moda

Melania Trump potvrdila da ove cipele nikad neće izaći iz mode

  • Melania Trump prošetala je u crnim balerinkama i potvrdila da nisu izašle iz mode
  • U ponudi high-street trgovina dostupne su slični crni modeli
  • U ponudi su dostupne i trendi balerinke u bijeloj boji ili s animal printom

Melania Trump, prva dama SAD-a, poznata je po svojoj ljubavi prema štiklama, a posebno je privržena modelima brenda Louboutin ili, pak, Manolo Blahnik. One čine bazu njenog stila i rado ih kombinira uz elegantne haljine i kapute. Međutim, pri povratku s kratkog odmora u ljetnikovcu na Floridi Melania je iznenadila jako ležernim izdanjem.   | Autor: miss7/pr miss7/pr

Crne balerinke

Temelj kombinacije su tamnoplave traperice zvonolikog oblika koje visokoj i vitkoj prvoj dami stvarno dobro pristaju. Uz njih je odjenula crni T-shirt te ružičasti baloner koji je podigao kombinaciju. Na noge je ovaj put, umjesto vrtoglavnih štikli, obula jednostavne crne balerinke i tako pokazala da ovaj komad, o čijoj je modernosti često raspravlja, nikada neće izaći iz mode. Melania se odlučila za crni, krajnje jednostavan, model kakvog su prepune i high-street trgovine. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Gore: Reserved (179,90 kn), Stradivarius (199,90 kn); Dolje: Zara (179,90 kn), Zara (179,90)

Osim posve običnih crnih modela koje doslovno možeš naći na svakom koraku, u trgovinama ćeš vidjeti i prekrasne crne balerinke s malim modnim zaokretom. Posebno su nam se svidjele one s dodatkom crnog vinila, ali i ženstveni model sa zlatnim remenčićem oko gležnja. 

Animal print

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Gore: Zara (179, 90 kn), Zara (179, 90 kn); Dolje: Bershka (199, 90 kn), Zara (449, 90 kn)

U slučaju da želiš nešto modernije balerinke, odvaži se na kupnju onih s uzorkom. U Zari je dostupan model koji se sastoji od kombinacije crne boje i leopard printa. U njega smo se doista zaljubili na prvi pogled. Nadalje, ako želiš dodatnu dozu trendova - uvijek se možeš odlučiti za modele koji izgledaju kao da su pleteni. Bi li se odvažila na nošenje baš takvih balerinki?

Bijele balerinke

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Lijevo: Zara (299, 90 kn); Desno: Reserved (199, 90 kn)

Ne smijemo zaboraviti ni da su bijele cipele vrući modni trend. Dakako, u ponudi se nalaze i bijele balerinke. Osvojio nas je Reserved model sa zlatnim remenčićem oko gležnja. Moramo priznati da je baš jako chic! Kako se tebi sviđaju balerinke? Hoćeš li ih nositi ove sezone?

Možda vas zanima Isprobala sam serum koji koriste poznate Hrvatice. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0