Moda
Marijana Batinić zasjala je u Saint Laurent smeđim sandalama koje izdužuju noge

Marijani Batinić sjajno pristaje jedan od najpopularnijih modela sandala

  • U Gorskom kotaru započelo je snimanje nove sezone 'Života na vagi', a show vodi već dobro poznato lice Marijana Batinić
  • Voditeljica je podijelila nekoliko fotografija sa seta okruženog zelenilom i pokazala elegantan modni odabir
  • Nije joj tlaka ni 'potegnuti' sa Šolte jer set 'Života na vagi' naprosto obožava, a isto bi mogle reći i ljubiteljice cipela za njezine Saint Laurent sandale

Okruženi zelenilom u srcu Gorskog kotara, u mjestu Gerovo počelo je snimanje šeste sezone RTL-ova showa "Život na vagi" u kojem će bitku za zdraviji stil života i manjak kilograma voditi dvadeset kandidata. I u ovoj sezoni gledat ćemo uigranu ekipu; treneri će biti Maja Ćustić i Edin Mehmedović, dok će show voditi Marijana Batinić.

Možda vas zanima Popularne Valentino štikle s platformom obožavaju i naše poznate dame Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram@marijanabatinic Instagram@marijanabatinic

Voditeljica je objavila i fotografiju sa snimanja nove sezone 'Života na vagi' gdje nasmiješeno pozira na setu. Ne pada joj teško ni što 'svako malo skokne s mora u planine'. "I nije mi tlaka potegnut sa Šolte jer 'Život na vagi' naprosto obožavam", napisala je Marijana čiji nam je modni odabir sa seta zapeo za oko. 

Marijana je pozirala u crnom kratkom Twinset kombinezonu sa puf rukavima, dok je struk stegnula crnim remenom. Vitke noge voditeljice još više su naglasile sandale koje je odabrala. Marijana se odlučila za Saint Laurent Bianca 125 sandale u smeđoj boji, a ovaj model dolazi i u crnoj te bijeloj.

 | Autor: PR/saintlaurent PR/saintlaurent

Sandale luksuznog brenda izrađene su u Italiji od meke smeđe kože, postavljene su na blok potpetice od 125 mm sa stabilizirajućim potplatom, što vizualno izdužuje figuru. Platformske sandale ukrašene su mašnom na prednjem dijelu, a krase ih i podesivi remenčići oko gležnja. Cijena Saint Laurent sandala nije mala, naime za njih treba izdvojiti 725 eura, što je više od 5.000 kuna.

Špagerice na platformu dobile su kraljevski tretman u boji koja osvaja!

 | Autor: Instagram@marijanabatinic Instagram@marijanabatinic

Možda vas zanima Ove brendirane natikače su it komad, Adriana Ćaleta-Car nosi ih u tri kombinacije Rubrika Moda Moda

Ako je prošlo ljeto bilo u znaku šarmantnih, ali suptilnih malih peta, ljeto 2022. obećava da će biti potpuno suprotno. Sudeći prema izboru fashionistica, sandale na platformu su cipele ovog ljeta. Marijani ovo nije prvi put da se odlučila za visoke platforme, nedavno smo je mogli vidjeti i u popularnim Valentino štiklama s potpeticom od 16 centimetara.

Photo: Instagram@marijanabatinic

Komentari 0