Moda

Marijana Batinić ne izlazi iz ovog modela kratkih hlača, pronašle smo slične

  • Naša uvijek nasmiješena voditeljica Marijana Batinić pronašla je svoj omiljeni ljetni komad
  • Uvijek ukorak s modom, odabrala je jedan od it ljetnih komada, hlačice od trapera
  • Odlična su ljetna alternativa suknjama, a ovaj model savršen je za dnevne i večernje kombinacije

Marijana Batinić pronašla je svoj omiljeni model kratkih hlača. Kratke hlače omiljen su komad za kojim je posegnula i lijepa voditeljica, u kojima izgleda istovremeno uglađeno, a ipak bez previše truda jer ljeto je i želimo nabaciti nešto jednostavno i efektno. Upravo zato i Marijana ih u posljednje vrijeme često bira. Možeš ih obući za šetnju gradom, boravak na odmoru ili odlazak na plažu. 

Možda vas zanima Naše influencerice odabrale su super modele sunčanih naočala za ovo ljeto, koje su ti najbolje? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram@marijana_perinic Instagram@marijana_perinic Marijana Batinić u šik ljetnim hlačama

Ljetno odijevanje uvijek se činilo posebno izazovnim. Kako da uspiješ izgledati dotjerano dok nosiš što je manje moguće odjeće na sebi, uzimajući u obzir ove vruće dane? Iako haljine, naravno, nikad nisu loša ideja, postoji nešto o njihovom strukturiranijem ljetnom sudrugu - ovdje govorimo o kratkim hlačama. Ljetna garderoba bez njih nije potpuna, a to zna i Marijana. Prilagođena, ali dotjerana, ova je silueta hlača trenutno svugdje, a različiti tonovi od crnih, do klasičnih plavih traper hlača ne mogu biti bolji za ljeto.

Nije košulja, nije potkošulja. Ovo ljeto krademo novi komad iz muškog ormara

Potaknulo nas je to da zavirimo u aktualnu ponudu dućana high street brendova i pronađemo sjajne primjerke hratkih hlača. Upravo neki od najpopularnijih ženskih uličnih brendova poput Zare ili Manga imaju u svojoj ponudi ovaj model paperbag hlača kakve nosi i Marijana. Možeš ih iskombinirati i sa sandalama i klasičnom bijelom majicom za dnevne kombinacije ili štiklama i topićem za večernje izdanje.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mango (199,90 kuna), Reserved (199,90 kuna), Zara (149,90 kuna)

Možda vas zanima Ova je boja haljine postala neočekivani modni hit, a u njoj je zasjala i Nina Badrić Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@marijana_perinic

Komentari 0