Moda

Marija Čamber u outfitu je spojila tri najveća trenda i dokazala da je ponekad manje - više

Splićanke se oduvijek smatraju najbolje odjevenim ženama u zemlji, a Marija Čamber potvrđuje tu činjenicu. Kada nemamo inspiraciju za odijevanje, volimo zaviriti na njezin profil i sigurni smo da ćemo pronaći kombinaciju koja ćeš nas inspirirati, a većinu komada ćemo već imati u svom ormaru.

Marija je stručnjakinja u kombiniranju jednostavnih, ali efektnih outfita i u njima pokazuje kako je moguće ostati vjeran svom stilu i kada se nose trendovski komadi. U posljednjoj objavi na Instagramu, Marija je spojila tri najveća trenda sezone. 

Prvo nam je za oko zapeo njezin pleteni prsluk i to u svijetlo žutoj boji (maslac žutoj) za koji mnogi tvrde da je najtrendi boja ove sezone, a ni ne moramo spominjati koliko su prsluci zavladali trgovinama, ali i ulicama. Pleteni prsluk je odlična prilagodba trendu u godišnjem dobu koje je pred nama, s obzirom na to da klasični prsluci mogu biti deblji i izgledati manje ležerno.

Iako malena, nije mogla proći nezapaženo: Marija je u ruci nosila mini verziju ceker torbe koja je, kao i svakog ljeta, jedan od najpoželjnijih modela. Njezin ceker je slatki dodatak outfitu i učinio ju je više ljetnom i opuštenom.

Možda vas zanima U dućane su došli novi, prelijepi modeli cekera, ponuda je sve bolja i raznovrsnija Rubrika Moda Moda

Kako bi stvorila kontrast u kombinaciji, Marija je odjenula bijelu dugu suknju, o kojoj smo već pisali, i koja je jedan od zaista najtraženijih komada. Bijela duga suknja na sami pogled u nama budi osjećaj ljeta, lakoće i opuštenosti, a možemo je lako kombinirati na sve, za dnevne i večernje kombinacije. Ovo nije prvi put da Marija nosi dugu bijelu suknju, već ju je kombinirala na pleteni džemper i crne Chanel cipele i ovime nam pokazala kako se može nositi i u hladnijim danima.

Možda vas zanima Haljina koju nosi Marija Čamber je rasprodana, no pronašli smo sličan (možda čak i bolji) model Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @mariahs_chambers

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450