Moda
Margot Robbie

Margot Robbie kosu je ukrasila šarmantnom Chanel baršunastom mašnom, pronašle smo slične, ali pristupačnije

  • Slavna glumica Margot Robbie uvijek je odlična beauty i modna inspiracija
  • Ovog puta oduševila nas je njena frizura, točnije ukrasna baršunasta mašna za kosu
  • Margot nosi onu s potpisom Chanela, no mi smo pronašle modele baršunastih mašni po nižim cijenama

Margot Robbie jedna je od holivudskih glumica čije nam kombinacije uvijek mogu poslužiti kao prava modna inspiracija. Od casual do elegantnih outfita, u njenim outfitima uvijek se može pronaći zanimljivi modni dodatak ili ukras. Na BAFTA eventu u Londonu prošlog tjedna, pažnju je posebno privukla Margotina frizura, budući da je plavu kosu glumice krasila velika crna mašna. 

Margot Robbie | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Margot Robbie

Crna mašna savršeno se uklopila u cjelokupan crni styling s potpisom Chanela, čiji je Margot Robbie ambasador od 2018. Glumica je nosila crni sako od tvida s ukrasnim gumbima u obliku cvjetova, široke crne hlače te crni top. 

Irena Vučinić ukrasi za kosu Možda vas zanima Mini kolekcija ukrasa za kosu Irene Vučinić savršena je za blagdanske prilike Rubrika Moda Moda

Margotina kosa bila je podignuta na pola te skupljena na stražnjem dijelu pomoću velike baršunaste mašne, za koju također vjerujemo da je s Chanelovim potpisom.

 | Autor: Chanel Chanel

Na službenoj stranici brenda jedan model baršunaste mašne s logom stoji 4.670,12 kuna, stoga smo se potrudile pronaći dosta pristupačnije alternative ženstvenih baršunastih mašni, savršenih za romantične lookove. Za Margotinu frizuru zaslužan je njen celebrity frizer, Bryce Scarlett!

Lijepe baršunaste mašne odlične su za blagdanske lookove te će se lako uklopiti u dnevne i večernje stylinge. 

baršunaste mašne | Autor: Amazon/net-a-porter Amazon/net-a-porter Ally-Magic baršunasta mašna, (34,64 kn); Jennifer Bahr, baršunasta kopča s mašnom, (1.360,30 kn); Minkissy, baršunasta mašna, (89,39 kn) baršunaste mašne | Autor: Amazon/Asos/Liberty London Amazon/Asos/Liberty London Soimiss, velika mašna za kosu s ukrasima, (92,25 kn); Asos Design, baršunasta mašna s biserima, (42,79 kn); The Uniform, gumica za kosu s baršunastom mašnom, (219,22 kn)

Možda vas zanima Ovaj zaboravljeni trend vraća se u modu na velika vrata Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0