Moda
Pamela Badžek

Daju li dvije objave Pamele Badžek naslutiti da se ovaj modni dodatak vraća?

  • Nije kapa, nije šešir, nije marama već blast from the past - traka za kosu
  • Ok, trake za kosu nosile su se u različiti povijesnim razdobjima (preteča su im antički vijenci starih Grka i Rimljana), no novija modna povijest vodi nas u teniske 70-e i rockerske 80 kad se nosila vodoravno oko glave
  • Kao elegantniji ženski modni dodatak ipak je poznajemo iz 90-ih...

Da, da, jesen je došla, ali ovaj puta ćemo zanemariti sjajne jesenske outfite Pamele Badžek. Točnije nećemo ih zanemariti, teško je ne proučavati do u detalje što je odjenula (i kako je dobro složila styling), a upravo nas je to, do u detalje skeniranje modne kombinacije, dovelo do toga da ne možemo ignorirati što influencerica ima na glavi.

Pamela je u oba slučaja kosu stegnula širokom trakom - sjećaš li se kako su nekad bile popularne? Još jednom se ove godine vraćamo u 90-e...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Zgodan komad kad želiš elegantno zalizanu kosu, a ne da ti se raditi zalizani rep... Ili kad imaš prljavu kosu jer široka traka sakrije kritičan dio uz korijen. A ovakva široka traka neće biti naodmet niti u zimskim mjesecima kad fino grije. 

Pamela Badžek Možda vas zanima Trendovski outfit Pamele Badžek uključuje nekoliko najvažnijijih komada za jesen Rubrika Moda Moda

No kako vidimo kod Pamele, zanimljiv je modni dodatak i može uz dobru kombinaciju odjeće izgledati stvarno dobro odnosno lijepo je nadopuniti..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Bazične, jednostavne trake za kosu, a i najjeftinije, pronašli smo u H&M-u gdje paket od tri trake košta 60 kuna.

Trake za kosu | Autor: H&M H&M Trake za kosu, H&M paket od tri trake (59,90 kn)

Zara nije težila ovakvoj jednostavnosti. Iako se na njihovoj prodajnoj stranici ovi predmeti vode pod istim imenom, traka za kosu, nešto su sasvim drukčije. Dok je Pamela odabrala funkcionalan komad koji nije previše napadan, ove trake su statement komad. Pa, odaberi prema prigodi za koju ti traka treba... Evo i Zarinih svečanih komada.

Baršunaste mašne i ostali dodaci za kosu u središtu su pozornosti. Izdvojili smo najšarmantnije

Traka za kosu | Autor: Zara Zara S lijeva nadesno: traka za kosu, Zara (199,90kn); traka za kosu, Zara (299,90kn); traka za kosu, Zara (199,90kn)

Photo: Instagram@august_xvi

Komentari 0