Moda
Pamela Badžek

Pamela Badžek opušta se na Visu, a svi komentiraju haljinu domaćeg brenda koju nosi

  • Pamela Badžek, modna influencerica i dizajnerica dijeli inspirativne objave s odmora na Jadranu 
  • Pritom nisu važne samo destinacije koje posjećuje nego i njezini modni odabiri
  • Sad je pozornost (i komplinete!) privukla haljinom koju je odabrala za opušteno ispianje kave na Visu

Naša modna influencerica, a odnedavno i modna dizajnerica Pamela Badžek odmor provodi na Jadranu objavljujući fotografije s raznih destinacija koje obilazi. Često je to njezin rodni Dubrovnik, posjetila je i otok Obonjan u šibenskom arhipelagu poznat po svom glamping resortu, no izgled da joj je Vis posebno prirastao za srce. 

S njega je najviše objava na njezinom Instagram profilu, a na svakoj osim ambijenta pozornost privlače i Pameline modne kombinacije. Za opušteno ispijanje kavice u dubokoj hladovini nekog viškog kafića influencerica je odabrala laganu haljinu otvorenih ramena i nježno ružičaste boje. Ovaj jednostavan, a opet poseban komad idealan za dnevne ljetne šetnje nosi potpis SOPAR Collection iza kojeg stoje Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Pamela koja se nedavno i sama otisnula u dizajnerske vode izbacivši kolekciju s četiri kompletića lepršavih košulja oversized kroja i hlačica s različitim šarmantnim uzorcima pod svojim brendom August. rado odijeva određene domaće brendove. I za haljinu i za Pamelinu ljepotu stiglo je mnogo lijepih komentara, a ako te zanima, Montreal haljinu, kako se zove na prodajnoj stranici SOPAR Collection, sad možeš kupiti na sniženju za 1,049.30 kuna.

Pamela Badžek Možda vas zanima Pamela Badžek otkrila nam je detalje o svojoj modnoj kolekciji te čemu se ljeti najviše veseli Rubrika Moda Moda

Postoji i varijanta u vedroj žutoj boji, NYC haljina. Cijena je ista, a vidjeti je možeš i na vlasnici brenda, bivšoj manekenki Heleni Šopar koja ju je nosila šećući ulicama Zadra. 

Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0