Moda
Pamela Badžek

Pamela Badžek otkrila nam je detalje o svojoj modnoj kolekciji te čemu se ljeti najviše veseli

  • Pamela Badžek lansirala je prvu modnu kolekciju svog brenda August., koja je izazvala oduševljenje 
  • Uspješna hrvatska influencerica podijelila je s nama kako je kolekcija nastala, što ju je inspiriralo, ali i koji joj je najdraži komad iz kolekcije 
  • O budućim planovima još nije sve otkrila, no zato nam je rekla koja je njena omiljena destinacija za odmor te ljetna modna kombinacija!

Jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih modnih influencerica, Pamela Badžek, prije nekoliko je dana lansirala svoju prvu kolekciju vlastitog brenda August, koja se s nestrpljenjem iščekivala. Ljetna kolekcija prepuna je opuštenih silueta i uzoraka savršenih za uživanje u toplim, ljetnim danima.

Pamela je mnogima modni uzor, a predivne kompletiće, s njenim potpisom, izrađene od lana i proizvedene u Hrvatskoj, svi će poželjeti nositi i unijeti pravo osvježenje u svoju ljetnu garderobu. Kolekcija se sastoji od ukupno četiri modela kompletića s različitim uzorcima koji su otisnuti printevi hrvatske ilustratorice Mateje Sučević, a svaki kompletić nosi ime po jednoj od predivnih destinacija na hrvatskoj obali, koje su i Pameli najdraže i sastoji se od lepršave košulje oversized kroja i hlačica s podesivom vezicom te scrunchie gumice za kosu kao dodatka svakom kompletu.

Kompletić Dubrovnik bijele je boje s plavim printom koralja, dok je kompletić Palmižana u bijeloj boji s preslatkim printom rakova koraljne boje. Kompletić Rovinj klasičnog je prugastog uzorka u crvenoj boji, dok četvrti u kolekciji, Vis, na sebi ima otisnute naranče i limune! Svi kompletići u prodaji su za 980 kuna.

U razgovoru za miss7, Pamela nam je otkrila detalje o svojoj prvoj modnoj kolekciji, ali i o najdražim ljetnim radostima. 

Pamela, jesi li uzbuđena zbog svoje kolekcije? Kako se osjećaš sada kada je vani i stižu reakcije? 

Jako sam uzbuđena i još uvijek ne mogu vjerovati da je August. napokon vani. Presretna sam i prezahvalna što se naša prva kolekcija toliko svidjela ljudima i iskreno jedva čekam da vide što smo još sve pripremili.

Možeš li nam nabrojiti 3 riječi kojima bi najbolje opisala svoju kolekciju?

Prozračno, nosivo i održivo! 

Uživali smo gledajući kolekciju, čestitamo! Kojim idejama, zamislima si se vodila kada si je kreirala?

Ideja mi je bila kreirati nešto što je prvenstveno udobno, od prirodnog materijala, opuštenog kroja i što se može nositi na više načina. Za vrijeme ljetnih vrućina najbitnije mi je da se spremim brzo i da se osjećam ugodno u onome što nosim, no, naravno, kao i većina djevojaka, ipak želim izgledati lijepo. To su bili neki od glavnih kriterija kojima sam se vodila prilikom kreiranja kolekcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by August. (@august.bypamela)

Koliko je cijeli pothvat bio naporan i što ti je u procesu stvaranja kolekcije bilo najteže, a što najveći gušt?  

Sada kada se osvrnem na cijeli proces ne želim reći da je išta bilo naporno jer sam stvarno presretna rezultatima i istinski sam uživala u procesu. No, naravno, bilo je izazovnih situacija po putu. Moja velika želja je bila da sve bude proizvodeno u Hrvatskoj, takva odluka sama po sebi nosi određene komplikacije, no upravo sam zato još ponosnija na sve one koji su sudjelovali u stvaranju naše prve priče.

Sada jedno teško pitanje – koji model iz kolekcije ti je najdraži?

Mislim da bih na ovo pitanje svaki dan mogla dati drugi odgovor. Puno ovisi o raspoloženju ili tome gdje planiram nositi kompletić. No, evo, baš sam maloprije pričala s prijateljicom pa sam zaključila da iako svaki dan imam drugog favorita, kompletić Vis tu titulu favorita odnese možda nešto češće nego drugi.

Imaš li već u planu i sljedeće kolekcije i postoji li već vizija kako će se u budućnosti razvijati tvoj brend?

Imam svašta u planu. Puno želja i ideja, ali o tome više na jesen. 

Došlo nam je ljeto – vjerujemo da ćeš uskoro na godišnji. Kad kreneš na put, što od odjeće obavezno moraš imati u koferu?

Moji ljetni favoriti ne mijenjaju se previše iz godine u godinu. Fokus mi je uvijek na lepršavim haljinicama i kompletićima u nekom veselom uzroku. Moj ljetni must have su i dobre kratke traper hlačice, bijeli t-shirt, badić u kojem se osjećam dobro i slamnati šešir.

Koja je tvoja omiljena ljetna kombinacija? 

Mislim da je jasno da će ovog ljeta moja omljena kombinacija biti jedan od kompletića iz nove August. kolekcije!

Najdraži ljetni accessories?

Veliki slamnati šešir je bez imalo dileme moj najdraži ljetni accessories. Šešire obožavam tijekom cijele godine, a osim što su super stylish i što podignu i najjednostavniji outfit, ljeti su posebno korisni jer štite lice od štetnih zraka sunca.

Makeup ljeti – da ili ne?

Za mene ne. Osobno ne volim osjećaj šminke na licu ljeti, pogotovo tijekom dana. Za večernje prilike koristim malo maskare i kremastog rumenila, ali to je više manje to. No, to je samo neka moja preferencija, mislim da svatko treba raditi i nositi ono što voli i s čime se najbolje osjeća, ako je to full makeup na plus 35 – odlično.

Koja je tvoja najdraža ljetna destinacija?

Mislim da je odgovor na ovo pitanje jasan svima koji me imalo poznaju. Ja stvarno obožavam našu obalu, otoke, more, prirodu, hranu i atmosferu, no ako moram izdvojiti jednu destinaciju, tu nema previše dileme. Dubrovnik je moj rodni grad i za mene će uvijek biti najljepša morska destinacija na svijetu.

Opiši nam kratko svoj ljetni dan iz snova.

Ranije buđenje, hladni espresso sa suprugom, dolazak na praznu plažu na kojoj nema gužve, kupanje, sunčanje… Zatim priprema ručka, ako govorimo o idealnom scenariju onda je to svakako neka fina pasta s plodovima mora, popodnevni odmor pa večernja šetnja i čaša finog vina na Stradunu.

Kolekcija august. by Pamela Možda vas zanima August. by Pamela: Stiže dugoiščekivana modna kolekcija influencerice Pamele Badžek Rubrika Moda Moda
Photo: @august_xvi

Komentari 0