Moda
Kolekcija august. by Pamela

August. by Pamela: Stiže dugoiščekivana modna kolekcija influencerice Pamele Badžek

  • Od danas možemo uživati u cjelokupnoj ljetnoj modnoj kolekciji brenda august.!
  • Dugoiščekivana prva kolekcija brenda august. prepuna je uzoraka savršenih za tople dane
  • Pripremi se za uživanje u ljetu u modelima iz kolekcije opuštenih silueta i laganih materijala!

Uspješna hrvatska influencerica koja je mnogima neiscrpna modna inspiracija, Pamela Badžek, pripremila nam je pravu modnu poslasticu u prvoj kolekciji njene linije odjeće, august.

Da Pamela neodoljivo spaja modne trendove i bezvremenske modne komade u svojim svakodnevnim kombinacijama, svima je dobro poznato, a odsad ćemo imati priliku i nositi odjevne komade s njenim potpisom!

Kolekcija august. by Pamela | Autor: @august.bypamela @august.bypamela Modni brend Pamele Badžek, august.

Pamela već neko vrijeme na svojem Instagramu polako otkriva detalje o vlastitoj, prvoj modnoj kolekciji i brendu, a prošlog tjedna august. je dobio i službeni Instagram profil. Prva kolekcija brenda august. danas izlazi u cijelosti!

Možda vas zanima 5 trendi ljetna stajlinga koja ćeš poželjeti pospremiti u svoj ormar Rubrika Moda Moda

Na službenom je Instagramu tako najavljeno pravo „ljeto printeva“, a razigrani uzorci jastoga, jednostavnih prugica i šarenih naranči i limuna čine ovu kolekciju posebno primamljivom.

Uz žute i narančaste boje kao predstavnike pravog citrusnog ljeta, u kolekciji se pojavljuju i nijanse koraljno crvene, a sve u kombinaciji s klasičnom bijelom, koja dodaje na eleganciji. Predivni lagani kompleti lepršavih košulja dugih rukava i opuštenih kratkih hlača bit će nosivi za ljetne dane, ali i večeri!

Možda vas zanima Ova ružičasta kolekcija izrađena je od plastičnog otpada, a potpisuje je Mirjam Krajina Rubrika Moda Moda
 
Photo: @august.bypamela

Komentari 0