Moda

Mango ponovno ima torbice za poželjeti - i sve su do 200 kuna!

Pogledaj predivne torbice iz Manga kojima prizivamo jesen - sve su cjenovnog ranga do 199 kuna, ali izgledaju puno luksuznije

Police dućana sve se više pune komadima za jesen, a izgleda da je Mango ove sezone odlučio "pretjerati" s torbama. Mi se ne žalimo! Doduše, jako će nam biti teško popratiti sve trendove i odlučiti se za samo neke modele. Na prvi pogled nove jesenske kolekcije high-street brenda Mango, primjećujemo da vladaju prave jesenske boje, uglavnom smeđe, sive i ljubičaste, ali i životinjski uzorci koji su mega trend sezone.  

Ako je suditi prema Mangu, zmijski print na torbicama zaista će vladati jesenskom sezonom, ali ako nisi djevojka od upaljivih printeva, uvijek možeš odabrati i neki model zanimljive teksture ili neobičnog materijala. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Torba s metalnom ručkom, 199 kuna

Jesenske boje obožavamo nositi u svim godišnjim dobima, ali bordo, zelena i smeđa posebno do izražaja dolaze uz pletivo, traper i kožne čizme. Također, Mango već standardno obožava mini torbice, prema tome kolekcija je puna manjih modela koje možeš nositi i na posao, ali i u večernji izlazak.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Torba za nošenje preko tijela, 199 kuna

Možda vas zanima Ove torbice imaju dobre šanse da postanu jesenski hit Rubrika Moda Moda

Još jedan trend torbica koji je super popularan u aktualnoj sezoni su torbice oko struka. Ima i Mango svoj model koji neodoljivo podsjeća na Gucci Marmont... I to u predivnoj crvenoj varijanti!

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Prošivena pojasna torbica, 169 kuna

Crna box torbica je još jedan od Mango favorita koji cure s Instagrama obožavaju. Iako malena, u nju stane toliko toga!

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Prošivena torba s lancem, 199 kuna

Možda vas zanima Za ovim torbicama poludjele su trendseterice. Kako se tebi čine? Rubrika Moda Moda

Torbice na lancu i torbe tote modela klasični su komadi koje uvijek rado otkrivamo u Mangu. Iz sezone u sezonu, ovaj high-street brend predstavlja sve bolje i bolje modele, a osim modernog dizajna Mango torbice mogu se pohvaliti i odličnom kvalitetom!

 | Autor: Mango outlet Mango outlet S lijeva na desno: 129 kuna, 129 kuna, 199 kuna

Svi naši favoriti koštaju manje od 199 kuna, ali ako si odvojila veći budžet za novu torbu vjeruj nam da s Mangom ne možeš pogriješiti!

Photo: Mango outlet

Komentari 0