Moda

Za ovim torbicama poludjele su trendseterice. Kako se tebi čine?

Za sve kojima su slamnate torbice već malo dosadile, tu je novi hit model torbica. Dopusti da ti predstavimo - torbice od plastičnih kuglica

Zbog stalnih ljetnih pljuskova nažalost zaboravimo da smo "debelo zagazili" u srpanj, pa tipični ljetni modni dodaci poput sunčanih naočala, espadrila ili slamnatih torbica nam se nekako ne uklapaju u stil. No, postoje jednako atraktivni, usudit ćemo se reći - i atraktivniji modni dodaci. Riječ je o novom modelu torbica koji su prigrlili svi high street lanci. Torbica s malih plastičnim kuglicama ili perlicama je komad kojem fashionistice ovih dana teško odolijevaju.  

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

I ne brini se, nećeš pretjerati ako je kombiniraš s nekim jako šarenim drugim elementima. Ova torbica i jest namijenjena tome da bude upečatljiva, da odskače od ostatka outfita, ili da se bojom podudara s outfitom. Ove torbe su pravi mamac za oči. No, jesu li praktične? Pa, jednako kao i svaka clutch torbica - nisu u potpunosti. No, ako su ti dovoljni mobitel, novčanik, ključevi i ruž, ovo je torbica za tebe.

U Mangovoj ponudi su čak tri modela torbica s kuglicama - jedna u potpunosti prozirna, jedna lila te jedna drvena. Svi će sasvim sigurno vidjeti što ti se nalazi u torbici, ali koga briga? 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Torbica boje lavande, 449 kn; smeđa torbica 299 kn; prozirna torbica 449 kn

Zarini modeli su crni i ružičasti, a mi bismo radije... Ma, obje!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp 299 kn

Ipak, najpovoljnije model torbica s kuglicama možeš naći preko on line prodaje - Topshop je uvijek dobar izbor. Trend je zapravo i krenuo iz Britanije kada je high end brend Shrimps na tržište lansirao model torbice Antonia, a koji je rapidno rasprodan. Sve britanske trendseterice su imale upravo Antoniu čija cijena je ipak bila puuuno viša od prosječne high street modela - oko 4500 kuna...

Možda vas zanima 9 najljepših modela okruglih torbica iz naših dućana Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Boho torbica 200 kn; šarena torbica 99 kn

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0