Moda 4927 prikaza 12. srpnja 2018.

Za ovim torbicama poludjele su trendseterice. Kako se tebi čine?

instagram.

Za sve kojima su slamnate torbice već malo dosadile, tu je novi hit model torbica. Dopusti da ti predstavimo - torbice od plastičnih kuglica

Zbog stalnih ljetnih pljuskova nažalost zaboravimo da smo "debelo zagazili" u srpanj, pa tipični ljetni modni dodaci poput sunčanih naočala, espadrila ili slamnatih torbica nam se nekako ne uklapaju u stil. No, postoje jednako atraktivni, usudit ćemo se reći - i atraktivniji modni dodaci. Riječ je o novom modelu torbica koji su prigrlili svi high street lanci. Torbica s malih plastičnim kuglicama ili perlicama je komad kojem fashionistice ovih dana teško odolijevaju.  

 | Autor: instagram instagram

I ne brini se, nećeš pretjerati ako je kombiniraš s nekim jako šarenim drugim elementima. Ova torbica i jest namijenjena tome da bude upečatljiva, da odskače od ostatka outfita, ili da se bojom podudara s outfitom. Ove torbe su pravi mamac za oči. No, jesu li praktične? Pa, jednako kao i svaka clutch torbica - nisu u potpunosti. No, ako su ti dovoljni mobitel, novčanik, ključevi i ruž, ovo je torbica za tebe.

U Mangovoj ponudi su čak tri modela torbica s kuglicama - jedna u potpunosti prozirna, jedna lila te jedna drvena. Svi će sasvim sigurno vidjeti što ti se nalazi u torbici, ali koga briga? 

 | Autor: PR PR Torbica boje lavande, 449 kn; smeđa torbica 299 kn; prozirna torbica 449 kn

Zarini modeli su crni i ružičasti, a mi bismo radije... Ma, obje!

 | Autor: PR PR 299 kn

Ipak, najpovoljnije model torbica s kuglicama možeš naći preko on line prodaje - Topshop je uvijek dobar izbor. Trend je zapravo i krenuo iz Britanije kada je high end brend Shrimps na tržište lansirao model torbice Antonia, a koji je rapidno rasprodan. Sve britanske trendseterice su imale upravo Antoniu čija cijena je ipak bila puuuno viša od prosječne high street modela - oko 4500 kuna...

Možda vas zanima... 9 najljepših modela okruglih torbica iz naših dućana Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR PR Boho torbica 200 kn; šarena torbica 99 kn

Komentari 0