Moda

Ove torbice imaju dobre šanse da postanu jesenski hit

Ako si jedna od onih žena kojima je dosta tek nekoliko stvari u torbici kako bi uspješno uplovile u dan, onda ti preporučujemo upravo ove male torbice u obliku kovčega

Iako se nose već nekoliko sezona, čini se da tek sada dizajneri i high street modne kuće nam izravno nameću ovaj trend. Male torbice-kovčežići sjajne su zbog nekoliko stvari - malo su većih dimenzija od klasičnih malih torbica, najčešće se mogu nositi na dva načina (preko ramena i u rukama), te u trenu podižu modnu komunikaciju.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Topshop, 120 kn; Topshop, 250 kn; Liu Jo 1330 kn

U novim kolekcijama dominiraju kićene torbice kovčežići, a ove sezone nam se posebno sviđaju pletene torbice koje u ovom četvrtastom obliku dobivaju sasvim drugačiju notu. Također, sve su popularnije torbice s perlicama i to ovog četvrtastog oblika. Kao što smo spomenuli, male četvrtaste kovčeg torbe se odlikuju multifunkcionalnošću i mogućnošću nošenja na više načina.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Liu Jo,1330 kn; Mango, 249 kn; Liu Jo, 1330 kn

Ako se odlučiš za malo više sportski look, odlično će izgledati torbica prebačena preko ramena. Ipak, ako si sklonija damskom looku, preporučujemo ti nošenje torbice kovčega u ruci. Izgledat ćeš kao prava pariška dama!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Topshop 220 kn; Topshop, 250 kn; Zara, 199 kn

Photo: miss7

Komentari 0