Moda

Maja Šuput zabljesnula u raskošnoj haljini s potpisom prijatelja i stilista Marka Grubnića

  • Maja Šuput i Marko Grubnić jučer su se pojavili na eventu u Zagrebu, i kao ni inače, nisu prošli nezapaženo
  • Maja je privukla pozornost ružičastom haljinom sa šljokicama, posebno dizajniranom za tu priliku
  • Presladak moment: za svoju prijateljicu Maju dizajnirao ju je sam Marko. Evo što nam je rekao o svojoj bajkovitoj kreaciji, ali i o tome što je on nosio

Da su Maja Šuput i Marko Grubnić dobri prijatelji, ali i odličan poslovni tandem svi već znamo, a to su još jednom potvrdili u posljednjoj suradnji gdje je Maja nosila haljinu koju je specijalno za nju i jedan poseban event dizajnirao Marko. Naime, Maja je zaštitno lice brenda Swedish kolagen te je jučer prisustvovala eventu u Esplanade hotelu na predstavljanju novog proizvoda brenda.

Pjevačica je, doslovno i figurativno, zabljesnula u najnovijoj kreaciji, bajkovitoj haljini prljavo roze boje koja je čitavom dužinom posuta zlatnim šljokicama.

Maja Šuput nosi roza Zarin badić, a provjerili smo i njezinu zbirku od 7 kupaćih

 | Autor: Instagram @majasuput Instagram @majasuput

"I Maja i ja volimo sve što sjaji", rekao nam je u razgovoru stilist Marko Grubnić kada smo ga upitali kako je nastala ideja za haljinu. Marko kaže kako je inspiraciju za haljinu dobio iz estetike samog proizvoda i prljavo roze boje brenda. Priznao nam je kako je haljina dosta teška radi šlepa i raskošnih volana, no odmah je pohvalio prijateljicu istaknuvši kako je Maja prava profesionalka koja se nikada ne žali. Olakotna okolnost svakako je bila i sama priroda eventa gdje Maja nije došla u svojstvu svoje primarne profesije već kao gošća.

Možda vas zanima Od svih štikli, Maja Šuput i privatno i poslovno najviše nosi upravo ove, očito najdraže Rubrika Moda Moda

Na eventu ju je, kao i obično, pratio Marko koji se za ovu priliku odlučio za bijelo Dsquared odijelo i torbicu omiljenog brenda Hermes, dok je za obuću izabrao udobne smeđe čupave papuče.

 | Autor: Instagram @markogrubnic Instagram @markogrubnic

A što se tiče Majine haljine, iako pjevačica ne voli ponavljati svoje outfite, Marko kaže kako se nada da će ovu ipak iskoristiti za još koju priliku jer haljina kao ova to apsolutno zaslužuje.  Slaže se i Maja kojoj je, kaže Marko, ova haljina uistinu posebna i draga, a i mi se nadamo da ćemo je imati još koji put prilike vidjeti na njoj.

 

Photo: Instagram @majasuput
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • naomi222

    Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber na ... prikaži još!