Stars
Marko Grubnić

Marko Grubnić ima novu tetovažu koju je posvetio mami! Simbolika tetovaže je uistinu prekrasna

  • Tetovaže bi trebale imati posebna značenja za njihove vlasnike, a definitivno svojim izborom to pokazuje i Marko Grubnić
  • Svojim pratiteljima pohvalio se novom tetovažom koju je posvetio svojoj majci 
  • Mnogima se svidjela i simbolika tetovaže, a posebno i reakcija Markove mame Brankice 

Baš poput komada odjeće i accessorizea, Marko Grubnić pomno bira i tetovaže kojima već niz godina ukrašava svoje tijelo. Mnoge je raznježila i posljednja - ne samo zbog odabira simbolike već i zbog Markove posvete. Naime, modni stilist leptira kojeg je dao izraditi na nadlakticu desne ruke posvetio je svojoj mami Branki

Možda vas zanima Marko Grubnić pohvalio se novom frizurom, pogledaj kako mu stoje šiške Rubrika Stars Stars

"Prelijepi i graciozni, raznoliki i očaravajući, maleni, ali pristupačni, leptiri te vode sunčanom stranom života. 'Ne boj se. Promjena je tako predivna stvar’, rekla mi je moja leptirica Branka Ova tetovaža je posvećena mojoj mami. Od čega god da su naše duše napravljene, moja i njena su iste. Volim te, mama", napisao je Marko. 

Uz fotografije tetovaže Marko pokazao reakciju svoje mame. 

"Prekrasan je. Leptiri su simboli sreće, razigranosti, ljepote, lakoće promjena bez straha, besmrtnosti duša, povezani su s anđelima, živi slobodno bez straha, za sve poteškoće zovi svog leptira. Voli te mama", napisala je Branka sinu.

Marko Grubnć ima novu tetovažu | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Marko Grubnć ima novu tetovažu

Brojni pratitelji oduševljeni su Markovim potezom, a među prvima Marku je komplementirala Žanamari Perčić. ‘’Savršeno’’, napisala je. 

Marko Grubnić seli se u novi dom, pogledaj kakav luksuzan i ukusno uređen stan napušta

‘’Lijepo’’, ‘’predivna poruka’’, ‘’Jedna je mama’’, ‘’Odličan’’, ‘’Predivan je’’, ‘’Prekrasan je leptir i poruka od mame za poželjeti’’, ‘’Prekrasna. I ovaj šešir ti je top’’, ‘’Ajme, kakvu mamu imaš’’, samo su neki od komplimenata koje je Marko dobio. 

Modni stilist je svojim pratiteljima podijelio i video iz tattoo studija na kojem se vidi proces nastajanja tetovaže.

Uz leptira Marko na desnoj podlaktici ima istetoviranu poruku: ‘’Only God Can Judge Me’’( Samo mi Bog može suditi), dok je lijevu nadlakticu ukrasio cvjetnim motivima. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0