Moda

Madonna velika svjetska turneja ujedno je i modni presjek njezine karijere. Evo nezaboravnih outfita

  • Uz tri kćeri na pozornici koje su plesale uz slavnu majku, Madonna je započela veliku turneju
  • U 78 dana Madonna će na upravo započetoj turneji 'Celebration' nastupati u ukupno 15 gradova
  • Uz glazbene hitove, cijeli je spektakl homage na modni izričaj pop ikone pa tako plesači nose odjeću iz njezine 40 godina dugačke karijere, a za Madonnu posebno su rekreirani legendarni kostimi

Kraljica popa se vratila. Naime, nakon što je njezina turneja na ljeto bila odgođena zbog hospitalizacije slavne pjevačice, 65-godišnja Madonna ovih je dana razgalila Britance dvosatnim koncertom u londonskoj O2 Areni. Baš kako i sam naziv turneje 'Celebration' nalaže, ovaj koncertni spektakl uistinu je slavlje bogate karijere američke pop ikone. Koncert je razdijeljen na nekoliko činova, a svaki od njih mali je svijet za sebe koji u fokus stavlja određenu fazu Madonninog dugogodišnjeg glazbenog stvaranja.

 | Autor: Instagram @thecelebrationtour Instagram @thecelebrationtour Foto: Instagram @thecelebrationtour

Možda vas zanima Oprah, Madonna... Ove slavne žene posjeduju najskuplje kolekcije nakita na svijetu Rubrika Moda Moda

Nijedan njezin nastup nikada nije prošao neopaženo i to ne samo zbog velikih hitova koje je kroz desetljeća stvorila, već i zbog modnih trendova koje je krojila. Teško je bilo koji odvojiti od njezinih modnih kombinacija, a takva je i nova turneja, kojoj je glavna tema upravo moda. Kostimi koje potpisuje kreativni dvojac predvođen Eyobom Yohannesom i Ritom Melssen odaju počast svemu što je pjevačica do sad odijevala, s naglaskom na neke od dizajnera s kojima je surađivala. "Moda je oduvijek bila dio njezinog izražavanja pa smo stilski ideje crpili iz njezine prošlosti i zadržali smo te teme u kostimima", istaknuo je za Vogue Yohannes.

 | Autor: Instagram @thecelebrationtour Instagram @thecelebrationtour Foto: Instagram @thecelebrationtour

Možda vas zanima S crvenom kosom, shaggy frizurom i bez šminke, Madonnu je na njen slobodan dan teško prepoznati Rubrika Stars Stars

Naravno, to uključuje i popularni kornet korzet koji je za nju radio Jean Paul Gaultier, koji i na ovoj turneji potpisuje dio svojih kreacija, s naglaskom na dio koncerta nazvan 'Erotica', no ovog puta u nešto drugačijem izdanju. Dvojac koji je zaslužan za scenski izgled 'Celebration' turneje toliko se predao radu, da su čak za potrebe kreiranja kostima pregledali sve polaroid fotografije i snimke svakog Madonninog nastupa, a kroz četiri desetljeća koliko je na sceni, bilo ih je i uistinu mnogo. 

 | Autor: Instagram @thecelebrationtour Instagram @thecelebrationtour Foto: Instagram @thecelebrationtour

Možda vas zanima Korzetom koji nosi u novom spotu Severina nas je podsjetila na jedan od najpoznatijih lookova pop kulture Rubrika Stars Stars

Prvi dio koncerta započinje njezinim singlovima poput “Burning Up” i “Everybody”. Madonna ovdje nosi punky frak Findikoglua, inspiriran arhivskim blejzerom koji je pjevačica nosila za nastup u Japanu 80-ih. “Bio je to muški kaput koji je nabavila u second hand trgovini. Za turneju smo ga malo doradili i dodali mu memorabilije i pribadače iz 80-ih. To je uvelike oda New Yorku 80-ih”, dodaje Yohannes.

 | Autor: Instagram @thecelebrationtour Instagram @thecelebrationtour Foto: Instagram @thecelebrationtour

Na turneji nije zaobiđena ni western faza iz 2010. godine, za koju je modni brend Miu Miu napravio custom made čizme u kombinaciji s kaubojskim šeširom Ruslana Baginskiyja. Modna kuća Versace zaslužna je za zadnji dio koncerta - futuristički kostim kakav još nije viđen za pjevačici kao oda budućnosti u kojoj će nas ova legendarna zvijezda bez sumnje i dalje oduševljavati.

 | Autor: Instagram @thecelebrationtour Instagram @thecelebrationtour Foto: Instagram @thecelebrationtour

bakrena boja kose Možda vas zanima I Madonna je obojila kosu u najpoželjniju nijansu ove jeseni. Evo kome pristaje bakrena boja Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    kraljica