Moda

Louis Vuitton ima najneobičnije čizme ikad: 'Illusion boots' izgledaju kao gola noga u čarapi i salonkama

Ako misliš da si do sad vidjela sve u modnom svijetu i da primjerice dalje od Balenciagine ručnik suknje (i svega drugoga čime Balenciaga voli šokirati) ne ide, Louis Vuitton je novom kolekcijom čizama sve oborio s nogu. Ako ništa dizajn je naobičan za ovaj luksuzni brend. Naime, u ponudi ovog francuskog brenda našle su se pomalo neobične čizme koje imitiraju nogu, čarapu i salonku u jednom. Riječ je o Illusion čizmama čije gornjište izgleda kao da ste obuli štiklu na rebrastu bijelu čarapu iznad čega se vidi gola noga. 

Ove trenutno najneobičnije čizme koje pomalo podsjećaju na neke čizme iz virtualnog svijeta dolaze u dva modela; visoke do koljena i kao čizmice do gležnja,  te u dvije nijanse: svijetlijoj i tamnijoj ovisno o boji kože (nogu). Ovaj model od teleće kože izrađen je u Italiji i ručno oslikan ne bi li optička varka bila što uvjerljivija. 

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: Louis Vuitton  | Autor: Louis Vuitton Louis Vuitton Foto: Louis Vuitton

Mišljenja oko ovih čizama su podijeljena. I dok neki tvrde kako se radi o najružnijem LV modelu obuće ikad, drugi tvrde kako su  genijalna stvar za pomicanje modnih granica i zahvaljujući idejama poput ove iz Louis Vuittona na modnoj sceni nikada nije dosadno. Za čizme brenda Louis Vuitton treba izdvojiti 2260 eura, a cijena je jednaka za oba modela.

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: Louis Vuitton, čizme (2000 eura)

 | Autor: Louis Vuitton Louis Vuitton Foto: Louis Vuitton, gležnjače (2000 eura)

Možda vas zanima Prva Louis Vuitton kolekcija porculanskog posuđa budi nostalgiju, podsjeća na ono bakino... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Louis Vuitton

Komentari 0