Life&style

Prva Louis Vuitton kolekcija porculanskog posuđa budi nostalgiju, podsjeća na ono bakino...

Što kažeš na jutarnju kavu iz Louis Vuitton šalice? A malo torte s preslatkog plavog tanjurića? Moguće je... Francuski luksuzni brend po prvi put je na tržište izbacio i kolekciju keramičkog posuđa. Bijelo minimlaističko posuđe izgleda efektno zbog plavih detalja koji ocrtavaju prepoznatljivi cvjetni logo Louis Vuittona, a podsjeća na ono posuđe koje su naše majke i bake drže za posebne prilike.

Sudeći po tome što u setu porculanskog posuđa nije istaknuta cijena, Louis Vuitton kolekcija posuđa zasigurno i služi za one nešto svečanije prigode. U kolekciji se nalaze desertni tanjurići, tanjuri, male i velike šalice za kavu i čaj, vrč za mlijeko i poruclanske zdjelice. 

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: Louis Vuitton.com

Kolekcija je suptilni spoj tradicije i modernog, istovremeno funkcionalna i dekorativna. Svi komadi izrađeni su od limoškog porculana, u bijeloj i plavoj shemi boja. Budući da je ova kombinacija boja jedna od najpopularnijih za porculan, set će sigurno odgovarati estetici komada koje mnogi možda već posjeduju pa će se izvrsno uklopiti u dom. 

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: Louis Vuitton.com

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: Louis Vuitton.com

Ovaj poznati brend već godinama u svom asortimanu nudi i druge proizvode koji ne uključuju odjeću i torbe, pa su tako komadi namještaja i proizvoda za uređenje doma vrlo cijenjeni u svijetu interijera. Porculansko posuđe nova je stavka brenda koja će bez sumnje oduševiti mnoge, u prvim redovima kolekcionare lijepog posuđa. 

 | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: Louis Vuitton.com  | Autor: Louis Vuitton.com Louis Vuitton.com Foto: Louis Vuitton.com

Možda vas zanima U prodaju je stigla najskuplja Louis Vuitton torba, cijena joj je prava sitnica - samo milijun dolara! Rubrika Moda Moda
Photo: Louis Vuitton

Komentari 0