Moda
1/14

Ljetni komadi koje nosimo i na jesen

Odlučila sam s prvom kišom i temperaturom nižom od 20 stupnjeva napraviti reda u ormaru. Na police su se dovukle gumene čizme, cipele i gležnjače. Na mjestu pamučnih i svilenih haljina sada vise kožne i traper jakne. No, nije sva ljetna odjeća otišla u zaborav do iduće sezone, neke komade ću iz ljeta vješto provući i u jesenske kombinacije.

Jesen je moje najdraže godišnje doba. Osim što nakon ljetnog šarenila ulicama zavladaju pročišćene i zagasite boje, ulicama grada se diše punim plućima u višeslojnoj odjeći. Napokon na red dolazi moj najdraži odjevni komad – čarape! No danas neću pisati o svojim najdražim jesenskim komadima  nego o onim ljetnima, koje ću vješto prebaciti u jesensku garderobu.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot Crna haljina (imam ih nekoliko koje ću nositi ove jeseni)

Crna haljina od šifona radila je ovog ljeta balans između mojih šarenih kombinacija. Kombinirala sam ju uz šarene sandale i modne dodatke u jarkim bojama. Uistinu je bila jedna od dama mog ormara ovog ljeta. Ove jeseni će biti kulerica. Kombinirat ću ju na točkaste čarape, gumene čizme, jaknu od tamnog trapera, uz tamni šešir sa zakovicama na glavi i kišobran u ruci.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot Statement ogrlica

Ovog ljeta je razbijala svu romantiku u mojim kombinacijama, mom cvijeću koje je virilo iz torbe i čipki na suknji je dala stav. Sličnu ulogu će igrati i ove jeseni. Bit će kulerica u svim mojim tamnijim kombinacijama, kariranim košuljama zakopčanim do grla i kožnim suknjama. Upravo će ona biti jedan od dražih komada nakita ove sezone.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot Sandale

Najdraža jesenska kombinacija mi je kada se u paru nađu sandale i čarape. Iz ljetne ponude sandala mog ormara izabrala sam one najzagasitije kako bih ih mogla ove jeseni nositi kada bude sunčano i suho vrijeme.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot Ruksak

Kada najdraži ljetni komad postane i najdraži jesenski imam osjećaj da sam riješila dvije muhe jednim udarcem (barem s one financijske strane).  Cijelo ljeto sam ga kombinirala uz lagane pamučne, svilene i lanene ljetne komade. Svršeno se uklopio u sve situacije. Ove jeseni ću ga također nositi na većinu kombinacija. Najdraža će mi biti uz kožnu jaknu i kožne čizme.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot Pismo torba

Volim pismo torbe, jer nisam jedna od onih osoba koja nosi pola stana sa sobom. Iz ljetne garderobe izdvojila sam šarenu s kožnim detaljima kako bih svoje tamne kombinacije učinila zanimljivim i razigranim.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot Tunika

Najdraža tunika s plaže odbacit će kupaći kostim, slamnati šešir i japanke te će se ove jeseni naći uz topli sivi kardigan, uske tamne traperice, burgundi gležnjače i kožnu jaknu.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot Sunčane naočale

Velvet crvene naočale savršeno su se uklopile su apsolutno sve moje mornarske kombinacije. Mislim da će se ove jeseni još bolje uklopiti uz crne velvet haljine, kožne jakne, tamni ruž na usnama i zubato sunce.

Uz gore navedene najdraže komade naći će se tu i još nešto nakita, gumena torba i haljine od tila. Veselim se modnim izazovima ove jeseni.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Filip Tot

Komentari 0