Moda

Kreće sezona sandala: 10 povoljnih pari koje odmah želimo

Čim izađe sunce mi uskačemo u sandale! Što šarenije to bolje, a tvoji omiljeni high-street brendovi već imaju nekoliko genijalnih prijedloga

Ma napokon je stiglo to dugo iščekivano toplije vrijeme! Već i prve zrake sunce otjerale su sivilo iz naših ormara, a odjevne komade krase divni uzorci, veseli printevi i najljepše boje. Danas smo pažnju odlučili posvetiti - cipelama! Zašto cipelama? Zato što ih se nikad ne možemo zasititi i zato što baš uvijek uspijemo pronaći par koji nam "baš jako treba". 

Možda vas zanima Proljetne haljine za sve cure koje nisu fanovi cvjetnih uzoraka Rubrika Moda Moda

I dok nas je negdje oduševio uzorak, s drugih cipela pak strši trodimenzionalno cvijeće. Nije važno koje odabereš jer proljeće će u svakim od njih još brže doći. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (349 kuna), Bershka (229 kuna), Stradivarius (249 kuna)

Nije nikakva tajna ni novost da cipelama vladaju - boje! Crvene, roze, ljubičaste, plave, dvobojne, šarene,... Sve ih jednako obožavamo! Odlično izgledaju u svim kombinacijama koje možeš zamisliti. Za dnevne i večernje prilike, uz suknje, ali i uz traperice!

Možda vas zanima Nove proljetne cipele? Evo kako ćeš ih instantno učiniti udobnijima Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: roze Bershka sandale (179 kuna), H&M model s mašnicom (200 kuna), Stradivarius ljubičaste (249 kuna) i Zara (299 kuna)

Srećom pa naše najdraže high-street trgovine itekako dobro znaju što se nosi u sljedećoj sezoni jer su im police već sada pune divnih, veselih komada koje prizivaju proljeće. Običnu monokromatsku kombinaciju začini jednim upečatljivim modelom rozih sandala i tvoj će outfit odmah izgledati kao da s ga "pokupila" s modnih pista. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (349 kuna), Stradivarius (249 kuna), Zara (699 kuna)

Naravno, što je proljeće bez jednih nude cipelica? Ovo su sandale u koje se isplati investirati jer ćeš ih rado nositi i u drugim sezonama. Klasične, a opet posebne. Jednostavne, ali ostavljaju dojam. Nude cipele favorit su brojnih blogerica, zvijezda i trendi cura diljem svijeta i to s dobrim razlogom... Jednom kada otkriješ čari nude cipela, shvatit ćeš zašto ih toliko hvalimo!

Kakve sandale ćeš ti upecati ovog proljeća?

Photo: miss7

Komentari 0