Moda

Kožni sako – odlična stylish zamjena za kožnu jaknu, otkrij kako ga najbolje nositi

  • Sako od umjetne kože jedan je od traženijih modnih komada za proljeće
  • Njegova efektna struktura podići će svaku tvoju modnu kombinaciju
  • Za tebe smo pronašle najljepše modele iz high street ponude!

Modeli sakoa od umjetne kože polako postaju jedan od najvećih trendova ove modne sezone. Preplavili su nove kolekcije poznatih high street brendova, a brojne influencerice imaju već nekoliko modela u svojoj garderobi.

Kožni sako odlična je proljetna investicija ako razmišljaš o jakni za nadolazeće razdoblje. Modeli ovih sakoa dolaze u raznim bojama pa se tako možeš odlučiti za klasični crni ili smeđi ili više eksperimentirati s bojama i odabrati neki od modela u boji poput ružičaste ili zelene. 

U nastavku pronađi odlične modele iz kolekcija omiljenih high street brendova, kao i inspiraciju za stylish outfite s kožnim sakoom u prvom planu!

 | Autor: Stradivarius/Zara/Bershka Stradivarius/Zara/Bershka Modeli sakoa od umjetne kože iz kolekcija high street brendova S lijeva na desno: Stradivarius (279,90 kn); Bershka (279,90 kn); Zara (399,90 kn)

Većina modela dolazi u opuštenoj i nestrukiranoj silueti, koja je trenutno vrlo popularna. Prednost takvih modela je što se ispod njih u tom slučaju uvijek možeš slojevito odjenuti. Ako želiš napraviti užu formu ili naglasiti struk, savršeno rješenje bit će da dodaš efektan remen!

Ako nisi sigurna kako iskombinirati kožni sako najlakše ćeš ga u svoje kombinacije uklopiti tako da njime jednostavno zamijeniš svoj klasični crni sako koji vjerojatno nosiš za mnoge prigode.

Možda vas zanima Čak i ako ti je dosta šopinga, jedan komad se itekako isplati kupiti ovog proljeća Rubrika Moda Moda

S opuštenom kombinacijom traperica i obične majice možeš biti sigurna da će tvoj outfit izgledati odlično! Ležernu kombinaciju uvijek možeš podići tako da umjesto majice odjeneš košulju ispod sakoa.

Također, ako se još ne želiš upustiti u kombiniranje boja, stylish outfit možeš postići i popularnim monokromatskim lookom u crnoj boji ili crno-bijelom kombinacijom. Malo boje možeš dodati s pomoću modnih detalja, poput torbice ili efektnog nakita.

 | Autor: Zara/Bershka Zara/Bershka Modeli sakoa od umjetne kože iz kolekcija high street brendova S lijeva na desno: Zara (399,90 kn); Bershka (229,90 kn); Bershka (279,90 kn)

Kožni sako, pogotovo u jednoj od vedrijih boja, poput zelene, ružičaste, narančaste ili ljubičaste odlično će se slagati i s proljetnim haljinama. Za elegantnu kombinaciju ovakav outfit nosi uz cipele na petu, dok za ležerniju varijantu možeš iskombinirati bijele tenisice.

Kombinacija kožnih odjevnih komada također može biti pun pogodak! Možeš se odlučiti za kombiniranje boja umjetne kože na hlačama i sakou ili odjenuti sve u istoj boji i stvoriti kožno odijelo.

Kožni sako super će se slagati i s cargo hlačama za ultimativnu trendi kombinaciju ovog proljeća u kojoj ćeš se osjećati jako ugodno.

Franka Batelić Možda vas zanima Franka izgleda ludo dobro u stvarno originalnom blejzeru. Riječ je o domaćem brendu Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram@russellwalkersurrogacy

Komentari 0