Moda
Dekolte koji vole fashionistice

Novi modni trend koji pokazuje više: Brojne fashionistice sada vole ovaj oblik dekoltea

  • Saint Laurent je na modnoj reviji proljeće/ljeto 2020. debitirao s oblikom dekoltea koji sada obožavaju fashionistice.
  • Za praćenje trenda potrebno je malo hrabrosti, jer će zajamčeno privući pažnju
  • Bi li ti nosila ovakav dekolte?

Ekstravagantan i apstraktan novi oblik dekoltea, koji i haljinama i topovima daje ono nešto, prvi put se pojavio na sceni u prosincu 2019. godine. I Saint Laurent i Versace su u kolekcijama za proljeće/ljeto 2020. pokazali topove s tim širokim dekolteom. Dok su Versace sakoi elegantniji, Saint Laurent kombinira apstraktni dekolte s hlačama sa šljokicama, stvarajući savršen party look.

Mala crna haljina s apstraktnim dekolteom

Mala crna haljina iz Saint Laurenta s tim ekstravagantnim dekolteom osobito je popularna kod fashionistica, influencerica i sl.. Grudi su praktički prekrivene odozdo. Tkanina je tako vješto skrojena da košarice prekrivaju grudi, a po sredini i ispod poprsja jasno se vidi gola koža. Izgled je prilično odvažan, ali odgovara svakom obliku grudi. Bilo velike košarice ili male grudi - ovdje je svaki detalj stavljen u pravo svjetlo.

Influencerica Gabrielle Caunesil Pozzoli nosi svoju verziju Saint Laurenta na izlasku s ljubavnikom Riccardom. Haljina savršeno naglašava njezine ženstvene obline.

Ali, haljina dolazi na svoje i s malo manje oblina. Poput Instagramerice Marie von Behrens koja je prije godinu dana nosila svoju YSL haljinu na pariškom tjednu mode. Ona to kombinira s debelim lančićem, čime razbija eleganciju izgleda.

Hailey Bieber također slavi YSL haljinu. Njezina verzija, koju je nosila na MET Gala 2021. godine, još je glamuroznija. Ovdje je izrez valovit i prošaran malim svjetlucavim zvjezdicama.

Apstraktni detalj u svakodnevnom životu

Potrebno je malo hrabrosti za seksi dekolte à la Saint Laurent - i prava prilika, to je sigurno. U kombinaciji s grubim kardiganom i čvrstim čizmama, haljina bi svakako trebala biti prikladna za svakodnevnu upotrebu. Uz tanki džemper s dolčevitom (ili bijela majica ispod), možda ćeš ukloniti mrvicu drame s dekoltea, ali i ovaj stajling izgleda vrlo uzbudljivo.

Možda vas zanima Koju obuću ćemo nositi ovo proljeće i ljeto? Novi modeli su već na policama! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0